Strona 4 z 6 PierwszyPierwszy ... 2 3 4 5 6 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 31 do 40 z 57

Wątek: Nowy system poczty - never ending story

Początkujący Odkrywca Awatar romsheff
    Serwer
    Czarci Gaj
    Cytat Zamieszczone przez Piwonia Zobacz posta
    Ja znalazłam dwa błędy:
    - kasowanie wiadomości- wiadomo raz się kasują a raz nie, ale chyba znalazłam zależność, wydaje mi się że one nie chcą się kasować po tym gdy zagląda się do okna wiadomości będąc na przygodzie,
    - nie wracają oferty handlowe po wyznaczonym czasie- zrobiło się podobnie jak z zaproszeniami do przygody, wysłałam wieczorem ofertę do osoby która była nieobecna, oferta wróciła po ponad 12 godzinach, dopiero gdy ta osoba się pojawiła i otwarła swoje okno poczty (tak podejrzewam, bo powrót nie nastąpił zaraz po zalogowaniu tej osoby ale po jakiś 10 minutach).
    no pięknie, dopóki się nie zaloguje to nie wróci - to czasami długo można czekać

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Słoneczny Gród
    Właśnie, to jest problem! Robię przygodę na 3 graczy, poszły zaproszenia, ale jedna osoba przez pomyłkę odrzuciła zaproszenie. Nie tylko, że od tego momentu nadal mi wisi w przygodzie jako "nie potwierdził zaproszenia", ale mimo upływu już w tej chwili prawie 48h nadal nie mogę zaprosić nikogo 3go, bo ciągle wisi mi przyciemniony obrazek tego gracza. Ani on nie ma zapro, ani ja nie mogę wysłać. Jak się to g** nie odblokuje to albo czas przygody minie, albo drop przepadnie, a to już dla mnie istotniejszy problem, niż wkurzające, niegasnące powiadomienia o tym, że znajomy dał premię, czy raporty z bitwy, albo odkrywców!

Osadnik Awatar Andre_NH
    Serwer
    Nowy Świat
    Cytat Zamieszczone przez silu700 Zobacz posta
    Po zmianie strony nadal nie ma jednak możliwości zaaskceptowania w moim przypadku 6 z 14 wiadomości z informacją o powrocie odkrywcy z poszukiwań konkretnie artefaktów. Dzisiaj miałem taki przypadek, że po kilkukrotnej próbie wejścia ponownie do poczty nie dawało się zaakceptować nadal dwóch pozostałych.
    Miałem to samo. To znaczy miewam. Pomaga tylko relog konta.

Zaznaczanie wszystkich 50 wiadomości: Czy ktoś z tej opcji korzysta? Czy ktoś chce usunąć wszystkie wiadomości bez ich filtrowania?
    Ostatnio edytowane przez Andre_NH ; 26.01.2014 o 17:02

Osadnik
    Serwer
    Dolina Odkrywców
    ja tak usuwam, chociaż nigdy nie wiem co usuwam bo nie widzę tych wiadomości na końcu...

Początkujący Odkrywca
    Serwer
    Złota Góra
    http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/...591aff1b1.html
    Jeśli to możliwe, bardzo proszę o screena z tymi "Raportami z bitwy", których nie da się wykasować.[/QUOTE]

Odkrywca Awatar Piwonia
    Serwer
    Nowa Ziemia
    Cytat Zamieszczone przez Andre_NH Zobacz posta
    Miałem to samo. To znaczy miewam. Pomaga tylko relog konta.

Zaznaczanie wszystkich 50 wiadomości: Czy ktoś z tej opcji korzysta? Czy ktoś chce usunąć wszystkie wiadomości bez ich filtrowania?
    Ja korzystam, gdy rano się zjawiam i mam informacje na temat buffów- jak dla mnie ta opcja naprawdę fajna.

Osadnik Awatar Andre_NH
    Serwer
    Nowy Świat
    Ja korzystam, gdy rano się zjawiam i mam informacje na temat buffów- jak dla mnie ta opcja naprawdę fajna.
    No tak, ale klikając na 'Zaznacz wszystko' usuną ci się wszystkie dostępne 50 wiadomości. A przecież nie o to chodzi.

Odkrywca Awatar Piwonia
    Serwer
    Nowa Ziemia
    Cytat Zamieszczone przez Andre_NH Zobacz posta
    No tak, ale klikając na 'Zaznacz wszystko' usuną ci się wszystkie dostępne 50 wiadomości. A przecież nie o to chodzi.
    Sprawa jest prosta, przewijam listę, co trzeba to czytam, następnie zaznaczam wszystko i kasuje. Jak dla mnie to bardzo przydatna opcja.

Osadnik Awatar Andre_NH
    Serwer
    Nowy Świat
    Sprawa jest prosta, przewijam listę, co trzeba to czytam, następnie zaznaczam wszystko i kasuje. Jak dla mnie to bardzo przydatna opcja.
    Ja z kolei wszystkie wiadomości PW od innych Graczy archiwizuje, więc opcja jak dla mnie niepraktyczna. Ale jak widać, niektórym się ona przydaje, a to się liczy na plus.

Odkrywca Awatar Piwonia
    Serwer
    Nowa Ziemia
    Zawsze można zaznaczyć wszystko i te co chcesz zostawić odznaczyć, jak jest ich kilka to i tak oszczędza to czasu.

Strona 4 z 6 PierwszyPierwszy ... 2 3 4 5 6 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów