w tle screena widać ze jesteś na jakiejś przygodzie i NIGDY nie dało sie zaakceptowac oferty handlowej bedac na przygodzie lub u znajomego, najedz myszka na to nieaktywne akceptuj i przeczytaj komunikat jaki tam sie pojawi
Poczta podoba mi sie w obecnej formie, brakuje mi tylko folderów, ale nt pisał xaar ze bedzie z tym ciężko
częściowo masz rację - nie zwróciłem uwagi, że to na przygodzie
zaakceptowałem trzy, może cztery ofki i się zacięło, niby "akceptuj" podświetlone, tylko, że zaakceptować nie można
ciągle mam problem z tym akceptowaniem ofek w nowej poczcie
podobnie jest jak wrócą odkrywcy, czasami trzeba wyjść i wejść jeszcze raz
Nowa poczta to totalna klapa, w ogóle nie mogę odczytać wiadomości, które mam w skrzynce :]
Nie bądź, nie dom, paczuj ferirum maleńka frirom.
po zaznaczeniu i wykasowaniu wszystkich wiadomości zostały tylko oferty handlowe które były zaakceptowane przez znajomego a te które mi wysłał zostały usunięte. Mija już ponad tydzień a surowców jak niebyło tak i niema, nie wróciły spowrotem do nadawcy po prostu przepadły(nie były to małe pakiety).Czyli nowa poczta jest super skonstruowana do pozbywania się surowców. Gratuluje twórcom zmarnowanego czasu na ulepszenia bo jest tylko gorzej.
gac605, po najbliższej konserwacji (dziś w nocy) sytuacja z wygasaniem ofert powinna wrócić do normy. Gdy zalogujesz się do gry po konserwacji i otworzysz interfejs poczty, powinny wrócić do Ciebie wszystkie oferty, które już wygasły.
W planach są także inne usprawnienia, które powinny przyspieszyć działanie interfejsu nowej poczty.
Takie coś już kiedyś widziałem, z tym że pojawiało sie jak sie przeglądało raporty o premii na wyspie przygody, jak sie wróciło na wyspe startowa wszytko było normalnie
Po konserwie - każde wejście do poczty zaczyna się od około 5 sekundowego oglądania klepsydry.
brak możliwości usunięcia wiadomości w zakładce poczta wysłana