Strona 6 z 6 PierwszyPierwszy ... 4 5 6
Pokaż wyniki od 51 do 57 z 57

Wątek: Nowy system poczty - never ending story

Retired CM Awatar BB_xaar
    Serwer
    Nowa Ziemia
    romsheff, po załadowaniu się wiadomości, interfejs poczty powinien działać zdecydowanie szybciej niż poprzednio (np. zmienianie stron).

Saruman_74, to celowe - w skrzynce nadawczej znajduje się 50 ostatnich wiadomości, ich usuwanie nie jest możliwe. Przynajmniej w obecnej wersji.

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Słoneczny Gród
    Dziwne bo mi skasowane ofki przez innego gracza od 2 tygodni nie wróciły, wiec proszę nie wprowadzać ludzi w błąd. Support także nie zwraca surowców. Nowa poczta to totalna klapa.

Początkujący Odkrywca
    Serwer
    Kolonia
    Xaar wytłumacz mi proszę, a myślę, że innym graczom również cel wprowadzenia nowej poczty. Może ja czegoś nie rozumiem? Spróbuj mnie przekonać.
    Dedykacja dla moderatorów

Wolność i władza mają tylko jedną wspólną cechę: nadużywanie.
    Karol Bunsch

gac604
    J *** znowu to samo wczoraj sprawdzałem oferty 1kamien za 1 rybe po usunięciu wracały jako odrzucone dziś drop z matczynej usunąłem omyłkowo razem z raportami i niespodzianka wyparowało. co jest do *** wyłączcie gre na tydzień , miesiąc lub kwartał i jak będzie bez błędów wszelakiej maści to dajcie do użytkowania graczom. Przeciez to co się dzieje to są kpiny. na razie grac już nie będę dopóki support mi nie odpisze czyli GAME OVER
    Ostatnio edytowane przez MOD_Zakrecony ; 05.02.2014 o 18:17

Odkrywca Awatar RedJul
    Serwer
    Nowa Ziemia
    Cytat Zamieszczone przez Stan58 Zobacz posta
    Xaar wytłumacz mi proszę, a myślę, że innym graczom również cel wprowadzenia nowej poczty. Może ja czegoś nie rozumiem? Spróbuj mnie przekonać.
    Pomysł zmiany interfejsu poczty był poruszany przez graczy kilkakrotnie.
    Tyle że jest duża rozbieżność między tym co było proponowane (poza skrzynką wysłane) a tym czym uraczyło nas BB.
    Pomijam jakość wykonania.

Osadnik
    Serwer
    Nowy Świat
    Cytat Zamieszczone przez romsheff Zobacz posta

żadnej z powyższych rzeczy nie da się zaakceptować
    wchodziłem jeszcze raz i jeszcze raz
    czekałem kilka minut i też nic "akceptuj" jest nieaktywne
    O stary ile tego masz, współczuję.
    Cytat Zamieszczone przez Exec_ Zobacz posta
    Mylisz się, jesteśmy testerami.
    Gra jakiś czas temu wyszła z fazy Beta. Znaczy to nic innego tylko tyle, że dedykowany zespół testerów został usunięty z projektu, a testowanie przeniesiono na klientów. Efekty tego posunięcia obserwujemy od kilku miesięcy, z tygodnia na tydzień wyraźniej
    I wszystko na ten temat, polać mu!

Początkujący Osadnik Awatar Taika_Pearl
    Serwer
    Nowa Ziemia
    Cytat Zamieszczone przez BB_xaar Zobacz posta
    romsheff, po załadowaniu się wiadomości, interfejs poczty powinien działać zdecydowanie szybciej niż poprzednio (np. zmienianie stron).

Saruman_74, to celowe - w skrzynce nadawczej znajduje się 50 ostatnich wiadomości, ich usuwanie nie jest możliwe. Przynajmniej w obecnej wersji.
    nieee ,no usuwanie jest mozliwe....po relogu... tyle ze logowanie do gry trwa wieki,wiec w praktyce w skrzynce kisnie kilka stron np raportow z bitwy,dzieki...moze to jakis nowy event??? BB zyczy szczescia tym,ktorzy w spamie potarfia znalezc wlasciwa wiadomosc tylko nagord nie przewidziano,chyba ze liczyc pulsujaca zyle na szyi

Strona 6 z 6 PierwszyPierwszy ... 4 5 6

Uprawnienia umieszczania postów