po co wam tyle takich samych screenow? u mnie czarni wisza od 2-3ch dni, a komunikaty sa takie same jak u innych graczy. i nie mozna przyjac zaproszenia do nowej przygody. jak widac problem jest bardziej globalny, niz indywidualny. a niusy o nowosciach moglibyscie sobie darowac i skupic sie na biezacych problemach, bo grac sie nie da
Witam ja mam podobnie. tylko z zakazanymi eksperymentami (czas do końca to tylko 9 dni i 20h) jeśli to pomoże mogę dać screeny z gry ale czy to jest sen bo mam identyczna sytuacje jak inni, mam premium nie mogę korzystać z slota z zaproszenia, ponadto dostałem 2 zaproszenia 1 na wiki drugie na byk których nie jestem w stanie przyjąć i tym samym blokuje 2 osoby.A w efekcie jestem stratny tylko ja. Jestem aktywnym graczem który robi wiele przygód, bez możliwości przyjmowania zaproszeń do przygód gra stała się denerwująca, liczę na szybką odpowiedz w tej sprawie
Ostatnio edytowane przez i_z_a_k_ ; 24.01.2014 o 21:19
Ja mam o tyle gorzej, że większość stałego wojska (kusznicy, puszkarze, konie) pozostała gdzieś w kosmosie (czyt. na zaginionej, zagubionej, ukrytej w czeluściach serwerów przygodzie).
Z nudów narobiłam rekrutów i nawet nie mam gdzie ich wykończyć , a... i osiągnęłam w międzyczasie limit populacji. Nic tylko się załamać![]()
A może w drodze powrotnej znaleźli jakąś zagubioną wyspę skarbów i teraz ją łupią?![]()
Jestem kolejnym graczem z tym problemem. U mnie fantomem są Czarni Rycerze.
Przez co blokują inne zaproszenia. Dwa zgłoszenia do support wysłane czekają na odpowiedź...
Ostatnio edytowane przez TomHumble ; 25.01.2014 o 11:08
Witam. Także mam ten problem od wczoraj. Dostałam zaproszenie , przyjęłam ,mogłam wejść na przygodę ale nie mogłam wysłać na nią wojska.Koledzy zakończyli ją wczoraj a ja nadal mam ją w księdze zadań no i oczywiście nie mogę przyjąć żadnego zaproszenia w dniu dzisiejszym .
http://scr.hu/1ryb/o7ra3
http://scr.hu/1ryb/mg7ff
Napisałam oczywiście z prośba o wyjaśnienie i rozwiązanie problemu , mam nadzieję ze się doczekam![]()
Póki co życzę wszystkim miłego dnia![]()
Informacja ze strony głównej: "Utrudnienie związane z nieaktywną przygodą, które występuje u części graczy,
jest nadal analizowane." Zatem najwcześniej naprawią ten błąd w nocy z wtorku na środę (28.01), a i to nie jest pewne. Ja niestety straciłam 5 dni z 7-dniowego premium (wtorek-sobota) nie mogąc wymieniać przygód. Miałam zamiar zebrać sporo fasolek i nic z tego nie wyszło.
Niestety zamiast wgrać backup to lepiej olać graczy i czekać do konserwy która nie wiadomo czy przyniesie rozwiązanie czy nie
W normalnych firmach jak coś się popsuje to i w weekend naprawiają, ale jak widać tu im nie zależy![]()