Już drugi dzień nie mogę przyjąć żadnego zaproszenia na przygodę gdyż w księdze zadań wciąż widnieje zakończona wczoraj przez koleżankę przygoda 'matczyna miłość', na którą byłam zaproszona.
Kiedy klikam "wejdź na przygodę" okazuje się, że "obszar wygasł". Wtedy przygoda znika z księgi zadań. Niestety nadal nie mogę przyjąć nowego zaproszenia. A po relogu "fantomowa" 'matczyna miłość' znów pojawia się w zadaniach...
Napisałam już do supportu, ale piszę też tutaj: może ktoś miał podobny problem i sobie z nim poradził?

) a oto bohater niezależny...asker78. zaproszony do przygody (przygoda zakończona- nagrody odebrane .zagubiony w pętli...? łańcuchów?..okuty w dyby kolejnych błędów..........walczę jak Don Kichot....czas leci...szkoda że ...od ok 3 lat nie miałem takiego problemu a aktywnie wymieniam kupuje loty.. ale to pewnie przez te dodatkowe do dodatkowych dodatkowo umilające nam grę modyfikacji..nie będę pisał do suportu bo z wywiadu ze znajomymi wiem że to dotyka graczy więc nie będę wam zapychał skrzynki....zawracał cennego czasu bo po co..niedługo kolejna przerwa konserwacyjna i kolejne ulepszenia...