[QUOTE=BB_xaar;128993]dentol, aby móc poruszyć kwestię ewentualnych prezentów za zaistniałe utrudnienia, najpierw trzeba się upewnić, że rozwiązanie działa. Najprawdopodobniej ocena wprowadzonego rozwiązania nastąpi już to jutro.
Wondrak, jeśli masz jakiekolwiek zastrzeżenia co do pracy moderatorów, możesz napisać o tym do Supportu (Jak skontaktować się z Supportem?). Komentowanie pracy moderatorów na forum/czacie stanowi naruszenie obowiązujących zasad, więc należy tego unikać. Jeśli znika "cały wątek", ma to zazwyczaj na celu oczyszczenie go z nieodpowiednich wypowiedzi (np. posty z wulgaryzmami).[/QUOTE
tego nie mozna juz inaczej okreslic jak BRAK SŁÓW posty byly usuwane tylko z jednego powodu domagania sie jakiejkolwiek informacji czy to od suportu czy moderatora , ale lepiej bylo sprawe wyciszyc usuwajac posty i watki te ktore nie zawieraly ŻADNYCH wólgaryzmow, naprawde ŻAL mi co nie których
Wiecie co jest w tym najlepsze że prezenty dostali wszyscy, czyli ci co byli zablokowani w tym i Ja nie dostalismy nic za 6 dni awarii! !!!
Nigdy nie dyskutuj z idiotą , najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu a potem pokona doświadczeniem
Hmmm, potraktujmy to jako rekompensatę za brak możliwości przenoszenia budynków. Jest wyłączona u wszystkich.
A rekompensatę za brak dostępu (osobiście mnie nic do niej, bo awarii jak pisałem nie miałem) BB powinno rozesłać zainteresowanym osobno.
Ps. Widzę że tak się dzieje. W końcu jakaś normalna reakcja BB.
Ostatnio edytowane przez V4nD4r ; 12.12.2013 o 21:47
Moderatorze, jeśli kasujesz lub odrzucasz mój post, racz napisać wiadomość dlaczego.
Paluszki od tego ci nie uschną - gwarantuje.
ja rozumiem , że to rekompensata za 5-6 dniową nieobecność w evencie a straty własne support będzie rozpatrywał indywidualnie
Jak dla mnie rekompensata jest w porządku. Są klejnoty na otwarcie okienek, jest 7 dni premium, a co do strat w prezentach - to się da nadrobić, do końca eventu dużo czasu.
Cześć ludziska, kórzy jak ja się 5 dób denerwowali
Jak dla mnie ta druga wiadomość kończy temat - dzięki BB. W sumie jestem w szoku, że dobrze to kończycie.