Strona 47 z 51 PierwszyPierwszy ... 37 45 46 47 48 49 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 461 do 470 z 510

Wątek: Przenoszenie budynków blokuje wyspe.

Początkujący Odkrywca Awatar Achazu
    Serwer
    Dolina Odkrywców
    Cytat Zamieszczone przez hjkrsettlers Zobacz posta
    Dokładnie, grałem w różne gry, ale nawet jeśli był jakiś niewygodny temat, nie było czegoś takiego jak tutaj, za każdym razem gdy poruszana jest jakaś niewygodna kwestia, to kasują całe posty/tematy.
    Tu jest ustroj na styl koreanski rzadzi nami kim dzong blue.

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Złota Góra
    [QUOTE=BB_xaar;128993]dentol, aby móc poruszyć kwestię ewentualnych prezentów za zaistniałe utrudnienia, najpierw trzeba się upewnić, że rozwiązanie działa. Najprawdopodobniej ocena wprowadzonego rozwiązania nastąpi już to jutro.

Wondrak, jeśli masz jakiekolwiek zastrzeżenia co do pracy moderatorów, możesz napisać o tym do Supportu (Jak skontaktować się z Supportem?). Komentowanie pracy moderatorów na forum/czacie stanowi naruszenie obowiązujących zasad, więc należy tego unikać. Jeśli znika "cały wątek", ma to zazwyczaj na celu oczyszczenie go z nieodpowiednich wypowiedzi (np. posty z wulgaryzmami).[/QUOTE

tego nie mozna juz inaczej okreslic jak BRAK SŁÓW posty byly usuwane tylko z jednego powodu domagania sie jakiejkolwiek informacji czy to od suportu czy moderatora , ale lepiej bylo sprawe wyciszyc usuwajac posty i watki te ktore nie zawieraly ŻADNYCH wólgaryzmow, naprawde ŻAL mi co nie których

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Słoneczny Gród
    To jakiś żart?

5 dni bez gry wioska leży i ...nie bede kończył bo musiałbym użyć wulgaryzmów i byłby pretekst żeby usunąć cały wątek.
    Ostatnio edytowane przez sreltteS ; 12.12.2013 o 21:30

Osadnik
    Serwer
    Czarci Gaj
    Wiecie co jest w tym najlepsze że prezenty dostali wszyscy, czyli ci co byli zablokowani w tym i Ja nie dostalismy nic za 6 dni awarii! !!!
    Nigdy nie dyskutuj z idiotą , najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu a potem pokona doświadczeniem

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Słoneczny Gród
    o to juz lepiej wygląda

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Nowa Ziemia
    Hmmm, potraktujmy to jako rekompensatę za brak możliwości przenoszenia budynków. Jest wyłączona u wszystkich.
    A rekompensatę za brak dostępu (osobiście mnie nic do niej, bo awarii jak pisałem nie miałem) BB powinno rozesłać zainteresowanym osobno.

Ps. Widzę że tak się dzieje . W końcu jakaś normalna reakcja BB.
    Ostatnio edytowane przez V4nD4r ; 12.12.2013 o 21:47
    Moderatorze, jeśli kasujesz lub odrzucasz mój post, racz napisać wiadomość dlaczego.
    Paluszki od tego ci nie uschną - gwarantuje.

Początkujący Osadnik Awatar SirBendzi
    Serwer
    Kolonia
    to samo dostałem, przeprosiny przyjęte za 5dni nie grania.
    Cytat Zamieszczone przez sreltteS Zobacz posta
    o to juz lepiej wygląda

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Słoneczny Gród
    ja rozumiem , że to rekompensata za 5-6 dniową nieobecność w evencie a straty własne support będzie rozpatrywał indywidualnie

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Czarci Gaj
    Jak dla mnie rekompensata jest w porządku. Są klejnoty na otwarcie okienek, jest 7 dni premium, a co do strat w prezentach - to się da nadrobić, do końca eventu dużo czasu.

Osadnik
    Serwer
    Nowa Ziemia
    Cześć ludziska, kórzy jak ja się 5 dób denerwowali

Jak dla mnie ta druga wiadomość kończy temat - dzięki BB. W sumie jestem w szoku, że dobrze to kończycie.

Strona 47 z 51 PierwszyPierwszy ... 37 45 46 47 48 49 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów