No na czarcim działa i konto odblokowane, na razie...
No na czarcim działa i konto odblokowane, na razie...
Jestem po 5 dniach na swojej wyspie!!
Chyba przez miesiąc nic nie przestawię.
Nie przestawisz, bo nie można przestawić.
Przynajmniej u mnie - możliwość ta jakby została wyłączona.
oki działa a co z kalendarzem? otwierać za swoje? no mi brakuje 2 lodowych i jednej rezydencji na 4 lev.
Ostatnio edytowane przez Ripcord ; 10.12.2013 o 20:00
Nigdy nie dyskutuj z idiotą , najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu a potem pokona doświadczeniem
Ja dostałem to co przestawiłem i postawiłem i mnie wywaliło czyli rezydka i lodowa od supportu, a kalendarz za swoje - kleje zrówci BB na pewno - xaar pisął na testowym.
Zamiast cofnąć tą zmianę z przesuwaniem budynków, to teraz się męczą i wprowadzają poprawki.
WYŁĄCZCIE TEN "COOLDOWN" I WSZYSTKO WRÓCI DO NORMY !!!!
Wszystko działało poprawnie do czasu, jak zaczęliście mieszać z przesuwaniem budynków.
Nie wiem jak u innych ale u mnie od kilkunastu minut nie działają przynajmniej 3 rzeczy:
- nie można wejść w opcje żadnego budynku z magazynem i domem władyki włącznie - brak reakcji na kliknięcie
- przy stawianiu nowego budynku nie podświetlają się miejsca gdzie ten budynek można postawić
- jak już się kliknie rozpoczęcie budowy to brakuje zwyczajowego zaznaczenia miejsca w którym powstaje nowa budowla
Po przelogowaniu wróciło do normy.
Ostatnio edytowane przez ertee ; 11.12.2013 o 00:00 Powód: błąd ustąpił po przelogowaniu
Ok wyspa jako takto śmiga...Xaar czekamy na rekompensaty, napiszesz coś o tym czy olewka ?
i jeszcze jadno czy MOD Magenta poniesie jakies konsekwencje w zwiazku z usuwaniem postow i calych watkow dotyczacych zablokowanych wysp?
mam screna i jak znowu post zostanie usuniety pisze juz nie do polskiego suportu tylko wyzej
Ostatnio edytowane przez Wondrak ; 11.12.2013 o 00:48
dentol, aby móc poruszyć kwestię ewentualnych prezentów za zaistniałe utrudnienia, najpierw trzeba się upewnić, że rozwiązanie działa. Najprawdopodobniej ocena wprowadzonego rozwiązania nastąpi już to jutro.
Wondrak, jeśli masz jakiekolwiek zastrzeżenia co do pracy moderatorów, możesz napisać o tym do Supportu (Jak skontaktować się z Supportem?). Komentowanie pracy moderatorów na forum/czacie stanowi naruszenie obowiązujących zasad, więc należy tego unikać. Jeśli znika "cały wątek", ma to zazwyczaj na celu oczyszczenie go z nieodpowiednich wypowiedzi (np. posty z wulgaryzmami).