Niech poprawią w końcu te koszary !
Tak
Tak, po pewnych modyfikacjach
Nie
Niech poprawią w końcu te koszary !
Ostatnio edytowane przez MOD_Zorro ; 04.10.2013 o 17:53 Powód: usunięcie spamu
Już miałem tego posta pisać a jednak istnieje już taki ;D pomysł genialny - obecnie klikamy jak małpy na te guziki, żeby wojsko pobudować - - dodali przygody bajkowe, że trzeba co kilka dni po 4k jednostek budować - potem jest problem policzyć ile i czego budujemy, jak te biedne dzieci z pegi-7+ dają sobie rade z planowaniem i przygotowywaniem jednostek pod krawców ? Dodał bym jeszcze motyw "dezercji" czyli likwidacji poborowych - szczególnie przydatne kiedy trzeba studnie postawić i ma się limit populacji.
Na poziomie krawca to już młyny powinieneś mieć wodne, ehh, ale i tak za koszarami jestem jak najbardziej za":P
- Konstytucja Rzeczypospolitej Polskiej gwarantuje każdemu wolność wypowiedzi. WOLNOŚĆ WYPOWIEDZI GWARANTUJE ZAKAZ CENZURY.....
- Więc co mi się podoba to pisze i wara od tego........
Ja już nie buduje studni dawno ;D ale mam na myśli innych graczy, tych którzy wystartowali - ostatni wyścig serwerów (balony) podbił wodę do kolosalnych cen - wiele razy natknąłem się na graczy, którzy szukali dowolnej przygody żeby tylko rozbić trochę wojska i pobudować studnie.
To i Tobie Duszysko40 8k dziennie będzie mało - kto wie - może zaraz może się premka pojawi x5 (super-skunks). Miałem na myśli ogół.
No na premium to skunks za skunksem na CR leci w 3dni na premium 17cr, a tylko 2k miejsca na rekrutów było teraz na 7 dni mam 3k R, reszta wojo na krawca- 5 dziennie, to 5k R do wklepania co popołudnie, opcja niemiłosiernie przemiła, ehh, odnośnie balonów, to samo teraz będzie co po u niektórych- na golema":P
- Konstytucja Rzeczypospolitej Polskiej gwarantuje każdemu wolność wypowiedzi. WOLNOŚĆ WYPOWIEDZI GWARANTUJE ZAKAZ CENZURY.....
- Więc co mi się podoba to pisze i wara od tego........
A ja mam pomysł, może zastrajkujemy i nie będziemy kupować klejnotów? Brak kasy zmusi do szybkiego działania.
No i wtedy wprowadzą interfejs tylko za klej i co wtedy? Musisz kupić aby budować więcej niż po 25...
You Will Never Walk Alone!
H3ll For Ever!
up;p
"w związku ze zgłoszonymi przez Was utrudnieniami jeszcze dziś nastąpi krótka przerwa techniczna:
Start: teraz"
"Generał Major NIE WALCZY, służy jedynie do transportu wojsk."
"W przypadku liczby 88 cenzura wiąże się z tym, iż liczba ta jest często stosowana jako zamiennik HH, będącego skrótem od "Heil Hitler"."
Dodaj Larxand opcje budowy za klejnoty i popchnij do Supportu.
Świat milczy, Ty wołaj!
”Za największego wroga ludzie mają tego, kto mówi prawdę” (Platon)