jestem za
Tak
Tak, po pewnych modyfikacjach
Nie
jestem za
oczywiscie za....i zapewne wszyscy sa za.....oprocz BB![]()
uwazni czytelnicy forum znają moją teorie ktorej nie bede powtarzał po raz n-ty![]()
Moderatorzy i administratorzy zastrzegają sobie prawo modyfikowania oficjalnych forów i/lub pokojów czatu w dowolnym czasie, według ich uznania i bez uprzedniego powiadomienia.
Ileż można o to prosić. 6 stron komentarzy 400 osób na tak, kilka innych wątków w ogóle nas nie słuchają. Ciekawe czy w innych krajach też poruszany jest ten problem.
Jak najbardziej ja również jestem za. Bardzo fajnie to opracowałeś okno produkcji, jest jasne i czytelne.
Dzięki za wszystkie słowa uznania. To była pierwsza wizja, dziś bym to rozwiązał nieco lepiej
Niezależnie od wszystkiego, mam nadzieję że przynajmniej uzyskamy odpowiedź na pytanie, dlaczego i po co ten limit 25.
Dodatkowo w magazynie prowiantu takie cos , bo karmy dla rybek i woni dziczyzny klikanie cały dzien robi sie nudne. Dodatkowo denerwujące jest niszczenie całej kolejki produkcji bo w gildyjnym zadaniu mam przerobić napitek na monety
Ostatnio edytowane przez jaco_j ; 11.09.2013 o 01:25 Powód: bład był
A więc czekamy z niecierpliwością na odpowiedź ze strony twórców gry...
You Will Never Walk Alone!
H3ll For Ever!
"Czekamy, czekamy - na sygnał - centraaaali".
A centrala ciągle milczy.
Centrala nie milczy. Centrala postem niejakiego Slasha ogłosiła, że nas rozumie ale ma w poważaniu.
Również jestem za, a jeśli Slash ma Nas w poważaniu to My też powinniśmy go mieć i przestać wpłacać na konto tej firmy.
The Settlers Online w 3D ? - Zapraszam do dyskusji na Youtube bo na tym forum nie wiem z jakiego powodu, ktoś uznał iż temat ten powinien zostać zarchiwizowany a przecież jest bardzo aktualny....