Pokaż wyniki od 1 do 8 z 8

Wątek: pola i studnie

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Kolonia

pola i studnie

jako że gracze bardzo często budująpola i studnie w miejscach gdzie wcześniej one stały, dobrym pomysłem wydaje się, aby na takim zużytym obiekcie był przycisk odbuduj. Po jego naciśnięciu odbudowa danego obiektu byłaby standardowo dodawana do kolejki budowania.

ten przycisk byłby jedynie skrótem do akcji budowle -> pole. oczywiście trzebaby było rozróżnić pole małe, średnie i duże oraz studnie analogicznie.

Osadnik
    Serwer
    Kolonia
    mojim zdaniem to dobra sugestia

Osadnik
    Serwer
    Nowa Ziemia
    Bardzo dobry pomysł. Sam to robię codziennie, może nie tyle studnie co napewno pola. Te trzeba odbudować codziennie i to prawie wszystkie trwa to chyba z pół godziny i masz rację jest trochę klikania.

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Nowa Ziemia
    Najlepiej by była opcja przy budowie "tzw pętla czyli oznaczenie nieskończoności", umożliwiało by to ponowne "automatyczne" budowanie po wyczerpaniu zasobu bez ingerencji gracza. Oczywiście tylko wtedy gdy by było wystarczająco zasobów.

Osadnik
    Serwer
    Kolonia
    Kolcok, ro zrobią tego bo byś używał tylko małych pól i studni. Co do odnowy budynków, zgodzę się pod warunkiem że byłaby możliwość odbudowy z panelu budowy z pełną automatyką, bo co mi da klikanie na wyschniętą studnie jak szybciej zrobię to budując nową
    4 Propozycje - Propozycja na zastępstwa, urlopy, dzielenie łączem i stały dostęp do konta.
    Surowce Kopalniane - Propozycja zmiany surowców kopalnianych
    Marmurem i kamieniem - Propozycja wbudowana możliwości usuwania tymczasowego bloku surowca marmuru i kamienia
    Paczki produkcyjne, łączenie przygód - Propozycja mająca na celu zwiększenie paczek produkcyjnych i łącznie przygód w gwiazdce.

Odkrywca Awatar Piotru70
    Serwer
    Słoneczny Gród
    Czemu ja na to wcześniej nie wpadłem.

Osadnik Awatar Baranicomber
    Serwer
    Kolonia
    kolejek nie ma i nie będzie bo to zwalniało by ludzi od logowania się. Jednak każdy pomysł zwalniający z klikania uważam za dobry W końcu w settlersach (jak głosi reklama) jesteś królem i masz wydawać rozkazy a nie klikać i klikać :P

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Czarci Gaj
    jestem za pomysle! Ueolni to wielu graczy od CLICK CLICK CLICK CLICK ... jak ktos ma 30 + zloz to codziennie to katorga...

Uprawnienia umieszczania postów