Strona 54 z 58 PierwszyPierwszy ... 4 44 52 53 54 55 56 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 531 do 540 z 578

Wątek: zadanie - cztery wiatry

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Kolonia
    Zaliczy ci tylko tych których wyprodukujesz po aktywowaniu 9 zadania

Osadnik
    Serwer
    Słoneczny Gród
    zalicza wszystkich posiadanych, nie ważne kiedy zrobieni

Osadnik Awatar Ludwig47
    Serwer
    Słoneczny Gród
    W 9 zadaniu mi też zaliczyło tych których już miałem

Osadnik Awatar Al-exa
    Serwer
    Złota Góra
    Zaliczy już posiadanych.

Osadnik Awatar Mayk--DoUrden
    Serwer
    Nowa Ziemia
    Ale z Atakiem z zaskoczenia pojechali strasznie.
    500 map u kupca, od grubasów nie wypadają. To już kompletnie wyklucza opłacalność zrobienia.
    koszt obecny 500 map jest ogromny, a jak wypadnie granit za 5-7 razem? Mi w Matczynej wypadło po 5-tym....
    BB przegieło z wymogami jak na tak nędzną nagrodę.

Osadnik Awatar Stochlik
    Serwer
    Nowy Świat
    a czy gdy mam 45 lvl i wbije 46 to zmienia mi sie zadania ? strace te ktore robilem ?

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Czarci Gaj
    Witam wszystkich. Uważam że czas zadania 4 wiatry do 16 marca to zdecydowani za mało czasu! Żeby trafić na GRANIT z przygody naprawdę jest ciężko.. nie dość, że przygodę trzeba powtórzyć nawet KILKA RAZY to jeszcze ile wojska do niego trzeba żeby się zrekrutowała to wszystko jest naprawdę czasochłonne a do tego dochodzi jeszcze zadanie 10 (lvl 36 -45) żeby w niej też znaleźć granit no ludzie czasem te przygody trzeba robic po kilka razy żeby wypadło w koncu - z doświadczenia wiem bo jestem na azylu bandytów i jest ciężko . inaczej by było gdyby ten granit leciał na 100% a jeszcze z zadaniem 10 pewnie też będzie duzo roboty zanim wypadnie. Miło by było gdyby ten czas jeszcze przedłużyli.

Osadnik Awatar Stochlik
    Serwer
    Nowy Świat
    Ja nie placze polecialo mi z azyl bandytow za 8 przygoda nie mowie o bledach w blokach do tego dochodzi pelno koni oraz monet straconych na przygode czy mapek ;D nie wiem jak bedzie z starzt przyjaciele licze ze za 5 przygoda poleci juz uzbieralem 4 przygody jestem dobrej mysli dalej podtrzymuje moje pytanie

a czy gdy mam 45 lvl i wbije 46 to zmienia mi sie zadania ? strace te ktore robilem ?

Początkujący Odkrywca
    Serwer
    Złota Góra
    Cytat Zamieszczone przez Smerfetkowa Zobacz posta
    Witam wszystkich. Uważam że czas zadania 4 wiatry do 16 marca to zdecydowani za mało czasu! Żeby trafić na GRANIT z przygody naprawdę jest ciężko.. nie dość, że przygodę trzeba powtórzyć nawet KILKA RAZY to jeszcze ile wojska do niego trzeba żeby się zrekrutowała to wszystko jest naprawdę czasochłonne a do tego dochodzi jeszcze zadanie 10 (lvl 36 -45) żeby w niej też znaleźć granit no ludzie czasem te przygody trzeba robic po kilka razy żeby wypadło w koncu - z doświadczenia wiem bo jestem na azylu bandytów i jest ciężko . inaczej by było gdyby ten granit leciał na 100% a jeszcze z zadaniem 10 pewnie też będzie duzo roboty zanim wypadnie. Miło by było gdyby ten czas jeszcze przedłużyli.
    Przez 3tygodnie tego nie potrafisz ogarnąć?

Początkujący Odkrywca
    Serwer
    Kolonia
    Cytat Zamieszczone przez Stochlik Zobacz posta
    Nie, nadal robisz zadania z poziomu 39-45

Strona 54 z 58 PierwszyPierwszy ... 4 44 52 53 54 55 56 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów