Strona 4 z 58 PierwszyPierwszy ... 2 3 4 5 6 14 54 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 31 do 40 z 578

Wątek: zadanie - cztery wiatry

Osadnik
    Serwer
    Kolonia
    Również na krótkim znalazłem 20 szt. Desek liściastych i nic.

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Nowa Ziemia
    ja mam to samo przytargał 22sztuki i nic nie zalicza dalej jest 0/200sztuk :\ może ktoś z góry odpowie na to

Osadnik
    Serwer
    Kolonia
    Według tego niemożliwe jest, żeby odkrywca podczas krótkich poszukiwań przyniósł 200 desek liściastych. Najprawdopodobniej jest gdzieś błąd i zakładając, że to nie bug w skrypcie a w opisie, to jeśli nie 20 na krótkich to może 200 na średnich? Tak czy inaczej dla wielu cały dzień w plecy.
    Ostatnio edytowane przez Vacek ; 14.02.2013 o 20:42

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Słoneczny Gród
    Cytat Zamieszczone przez Krwionury Zobacz posta
    Co jest takiego ciekawego w zadaniu: wyslij na 6 godzin odkrywce z minimalna szansa na znalezienie 5 desek lisciastych i uzbieraj w ten sposob 200???
    Jesli nawet bede zarywal noce i prace, to mam niemal zerowe szanse na znalezienie 200szt. w ten sposob... ale, oczywiscie: jestem Polakiem i tylko sie czepiam, bo w swojej pazernosci chce wszystko za darmo.
    To nawet tak nie działa - dziś mi odkrywca po 6h przyniósł 5 desek i dalej mam 0/200. Musi chyba przynieść w "jednym kawałku", co jest nierealne, oczywiście.

Osadnik
    Serwer
    Nowy Świat
    Czy jakaś dobra dusza, która robi szybko te zadania mogłaby wrzucić np. w dział Poradników spis kolejnych podzadań? Bo tak to jest rozsiane w rozmowie i trudno się wyszukuje.
    Co do opłacalności - wyzwania nie muszą być opłacalne. Byle były realnie możliwe do osiągnięcia bez liczenia na szczęście bądź konieczności wydawania realnej kasy.
    BTW - te questy nie były sprawdzane na testowym, ale jak jest błąd np. z deskami liściastymi, to go pewnie na dniach poprawią i przedłużą czas. Z innej beczki - fajnie by było, jakby takie questy miały licznik czasu.

Początkujący Odkrywca
    Serwer
    Dolina Odkrywców
    zadanie 3 na poziomie 37 to wyprodukować 100 koszy i handel 4000 zasobami

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Dolina Odkrywców
    Witam
    Odnośnie zadania dotyczącego 200 desek liściastych dla poziomów 26-35... Tam jest pomyłka, bo ukończyłem to zadanie... Odkrywce trzeba wysłać na średnie poszukiwania Jeden z odkrywców przyniósł mi 350 desek i zadanie ukończyłem.
    Następne drugie zadanie z działu " z kopalni" To wyślij odkrywcę na poszukiwanie przygody i poznaj co najmniej jedną nową przygodę

Początkujący Odkrywca
    Serwer
    Dolina Odkrywców
    Poziom 37
    Zadanie 2
    Wyprodukować 100 desek z drzewa egzotycznego
    Wydać 3000 marmuru
    Nagroda 250 desek z drzewa egotycznego
    Zadanie 3
    Sprzedaj przynajmniej 4000 zasobów, handlując i innymi graczami
    Wyprodukuj 100 szt. koszyków cioci Irmy
    Nagroda 200 wędlin

Osadnik
    Serwer
    Złota Góra
    Dzięki wielkie za info o zadaniach na 37 poziomie. Dalsze wieści będą równie przydatne, ponieważ wtedy można się do przygotować do szybszego wykonania zadania, a o to w tym wszystkim chodzi

Osadnik Awatar LICJA
    Serwer
    Złota Góra
    mi poszło te zadanie na srednich znalazl 250 desek zadanie zaliczy po dodaniu do władyki

Strona 4 z 58 PierwszyPierwszy ... 2 3 4 5 6 14 54 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów