Również na krótkim znalazłem 20 szt. Desek liściastych i nic.
Również na krótkim znalazłem 20 szt. Desek liściastych i nic.
ja mam to samo przytargał 22sztuki i nic nie zalicza dalej jest 0/200sztuk :\ może ktoś z góry odpowie na to
Według tego niemożliwe jest, żeby odkrywca podczas krótkich poszukiwań przyniósł 200 desek liściastych. Najprawdopodobniej jest gdzieś błąd i zakładając, że to nie bug w skrypcie a w opisie, to jeśli nie 20 na krótkich to może 200 na średnich? Tak czy inaczej dla wielu cały dzień w plecy.
Ostatnio edytowane przez Vacek ; 14.02.2013 o 20:42
Czy jakaś dobra dusza, która robi szybko te zadania mogłaby wrzucić np. w dział Poradników spis kolejnych podzadań? Bo tak to jest rozsiane w rozmowie i trudno się wyszukuje.
Co do opłacalności - wyzwania nie muszą być opłacalne. Byle były realnie możliwe do osiągnięcia bez liczenia na szczęście bądź konieczności wydawania realnej kasy.
BTW - te questy nie były sprawdzane na testowym, ale jak jest błąd np. z deskami liściastymi, to go pewnie na dniach poprawią i przedłużą czas. Z innej beczki - fajnie by było, jakby takie questy miały licznik czasu.
zadanie 3 na poziomie 37 to wyprodukować 100 koszy i handel 4000 zasobami
Witam
Odnośnie zadania dotyczącego 200 desek liściastych dla poziomów 26-35... Tam jest pomyłka, bo ukończyłem to zadanie... Odkrywce trzeba wysłać na średnie poszukiwaniaJeden z odkrywców przyniósł mi 350 desek i zadanie ukończyłem.
Następne drugie zadanie z działu " z kopalni" To wyślij odkrywcę na poszukiwanie przygody i poznaj co najmniej jedną nową przygodę![]()
Poziom 37
Zadanie 2
Wyprodukować 100 desek z drzewa egzotycznego
Wydać 3000 marmuru
Nagroda 250 desek z drzewa egotycznego
Zadanie 3
Sprzedaj przynajmniej 4000 zasobów, handlując i innymi graczami
Wyprodukuj 100 szt. koszyków cioci Irmy
Nagroda 200 wędlin
Dzięki wielkie za info o zadaniach na 37 poziomie. Dalsze wieści będą równie przydatne, ponieważ wtedy można się do przygotować do szybszego wykonania zadania, a o to w tym wszystkim chodzi
mi poszło te zadanie na srednich znalazl 250 desek zadanie zaliczy po dodaniu do władyki