Strona 47 z 58 PierwszyPierwszy ... 37 45 46 47 48 49 57 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 461 do 470 z 578

Wątek: zadanie - cztery wiatry

Początkujący Odkrywca
    Serwer
    Złota Góra
    Cytat Zamieszczone przez buran12 Zobacz posta
    Trzeba mieć banitów. już raz się nadziałem, kup 4 przygody.... kupiłem. mapy poszły i szlus. Teraz mi się świeci przy logowaniu non stop zakończenie zadania, 2 pierwsze dni było zabawnie po tygodniu jest nudne.
    A po prośbie to ja do kościółka śmigam się spłakać księdzu ;D. Zadanie powinno być wykonalne własnymi środkami!
    Nie wiem co kto Tobie robi,ale piszesz jak prostak. W zadaniu otrzymuje się 500klejnotów, które zbiera się 11tygodni z codziennych logowań, do tego budynek/budynki specjalne. Nikt tego nie rozda za nic nie robienie. Pewnie dla Ciebie wydać 200kamienia odpowiednim zadaniem by było. Wystarczy miecze od znajomych pożyczyć, skoro nie jesteś w stanie nazbierać. Jedyną wpadką są zadania losowe.
    Ostatnio edytowane przez MOD_Zorro ; 24.02.2013 o 18:11

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Złota Góra
    Lubię prostaków, piszą prosto i mają proste zasady. Fakt troszkę mnie poniosło, ale naprawdę nie lubię chodzić po prośbie, (sorki za skojarzenia itp) uważam jednak, że troszkę w tej grze powinny być lepiej przemyślane reguły przydzielania nagród za poszczególne zadania. Dające szansę gry w strategię a nie spełniania kaprysów .... wolę nie kończyć.

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Czarci Gaj
    9 zadanie: 500 monet kupić i wyszkolić 360 ochotników

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Złota Góra
    No i proszę, nici z pożyczki.
    Ale teraz wiadomo czego się trzymać, ktoś może 10 robił?

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Czarci Gaj
    10 zadanie: 750 wiader wody wydać i 200 granitu z mrocznych

Początkujący Odkrywca
    Serwer
    Złota Góra
    Lubię prostaków, piszą prosto i mają proste zasady.
    Prostak to człowiek prymitywny, niekultutalny ,a nie mający proste zasady.

Fakt troszkę mnie poniosło, ale naprawdę nie lubię chodzić po prośbie, (sorki za skojarzenia itp) uważam jednak, że troszkę w tej grze powinny być lepiej przemyślane reguły przydzielania nagród za poszczególne zadania. Dające szansę gry w strategię a nie spełniania kaprysów .... wolę nie kończyć.
    Zadanie oferuje bardzo cenne nagrody stąd trzeba się wysilić przy robieniu. Jeśli ktoś ma problem ze zdobyciem tylu mieczy to nie zasługuje na nagorde. I niech gra w sposób tradycyjny, omijając zadanie.

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Złota Góra
    Dzięki wielkie Piotrze.
    A co do prostaków.... szkoda czasu na te dyskusje, ale niech będą prymitywni i niekulturalni ale czymże świat byłby bez nich hahahahhaaaa. (i mają proste zasady!)
    A co do cytatów.... każdy zainteresowany tą dyskusją, potrafi posłużyć się tym środkowym kółeczkiem na myszce hahahahahaaa -w sposób tradycyjny hahahhahaaa
    To jest wiadome, że nie ma nic darmo, ale niech będzie z sensem.
    Ostatnio edytowane przez buran12 ; 24.02.2013 o 18:43

Początkujący Odkrywca
    Serwer
    Złota Góra
    Dzięki wielkie Piotrze.
    A co do prostaków.... szkoda czasu na te dyskusje, ale niech będą prymitywni i niekulturalni ale czymże świat byłby bez nich hahahahhaaaa. (i mają proste zasady!)
    Pewnie byłby lepszy,bo na pewno nie bardziej rozwięty.

To jest wiadome, że nie ma nic darmo, ale niech będzie z sensem.
    A co jest bez sensu w zbieraniu mieczy?

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Złota Góra
    Dobra Chłopie, coś Ty redaktor Nie, czy niespełniony polityk?
    Jeśli nie możesz ogarnąć (zrozumieć) że się wściekłem, na pewne zasady rządzące w tej grze to sorry Winnetou.
    Lubisz się wgryzać w drobiazgi to idź na psychologię, coś sobie udowodnisz. (Przepraszam psychologów)
    Zbierać- zbieram spoko loko, mało razy spotkałeś się z bezsensownymi zagrywkami w tej grze?

Początkujący Odkrywca
    Serwer
    Złota Góra
    Wystarczy zwykła kultura.Nie trzeba być nikim kogo wymieniłeś. Wściekaj się w swoim zaciszu,bo to publiczne forum, gdzie czytają je ludzie również bardzo młodzi.

Strona 47 z 58 PierwszyPierwszy ... 37 45 46 47 48 49 57 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów