Strona 46 z 58 PierwszyPierwszy ... 36 44 45 46 47 48 56 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 451 do 460 z 578

Wątek: zadanie - cztery wiatry

Początkujący Odkrywca
    Serwer
    Kolonia
    Cytat Zamieszczone przez ispw Zobacz posta
    chciałbym się dopytać o zadanie 9 (level 36-45) wg spisu min. Z pierwszego postu, jest tam mowa o wytrenowaniu (posiadaniu) wł. Czy te posiadanie oznacza że przed rozpoczęciem zadania (na przykład jeszcze w trakcie zadania 7) mogę mieć już wł i zostaną oni zaliczeni?
    tak

Odkrywca
    Serwer
    Kolonia
    manikosek, jeśli chcesz potwierdzenie supportu to musisz samemu do nich napisać. oficjalne info jest w oficjalnych komunikatach na forum / stronie głównej a tego typu eventy zawsze trwajądo konserwy. godziny 'uruchomienia' konserwy są nieco płynne i wachają się tak +- przynajmniej pół godziny od czasu podanego dzień wcześniej w oficjalnym ogłoszeniu (zazwyczaj 1:30-7:00)

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Słoneczny Gród
    ,,1 Zadanie - Wyslij specjaliste na krotkie poszukiwania (błąd - chodzi o srednie poszukiwania), aby zdobyl 200 szt. desek z drewna " tak, tylko, że zmienili już tłumaczenie i co z tego bo jak wysyłam na średnie poszukiwania to i tak nie znajduje. A słyszałam, że czas tych zadań jest ograniczony więc jak mamy je wykonywać skoro "ktoś" źle tłumaczy. Jak już robicie gre to chociaż porządnie! Jestem wkurzona bo ile można robić jedno zadanie to raz, a dwa często spotyka się błędy np. jak daje się premię znajomym to nie jest że trzeba dać kosz, tylko np kosz, a "np" to nie to samo to musisz. To już wiem, ale niech robią normalne tłumaczenia!

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Nowa Ziemia
    czy ten azyl działa poprawnie?
    5 razy jako nagrodę dostałem tytan i nawet 1 granitu

Początkujący Odkrywca
    Serwer
    Złota Góra
    A co to za problem zdobyć tyle mieczy? Chyba jak ktoś nie dba o gospodarke,nie ma znajomych tylko nabija lewel może mieć problem z takim zadaniem. Często w banitach po 1700mieczy żelaznych na slot się dostaje. Bez przesady ,bo akurat to zadanie jest ok. nie wymaga losowości. Nagroda cenna to nie może być za darmo. Za to kulture wypowiedzi mógłbyś poprawić.
    Ostatnio edytowane przez Podkołdernik ; 24.02.2013 o 15:31

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Złota Góra
    a wie ktoś jakie są zadania 9i10 w przedziale 26-35?

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Złota Góra
    Właśnie się zastanawiam, jak dojdę to napisze ;D

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Czarci Gaj
    Witam

To ja mam problem z tym zadaniem mam 35 lvl i same blokady w tym zadaniu moge zrobic tylko pierwsza czesc reszte zadan jest u mnie w klodkach? czy moze mi ktos powiedziec co w takim przypadku mozna zrobic?

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Złota Góra
    NA pewno ktoś lepiej doradzi, jak najedziesz na kłódkę nic się nie zapala? żadnej podpowiedzi?

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Złota Góra
    zrób pierwszą część zadania druga powinna się odblokować.

Strona 46 z 58 PierwszyPierwszy ... 36 44 45 46 47 48 56 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów