Strona 39 z 58 PierwszyPierwszy ... 29 37 38 39 40 41 49 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 381 do 390 z 578

Wątek: zadanie - cztery wiatry

Początkujący Odkrywca
    Serwer
    Złota Góra
    Cytat Zamieszczone przez niedwiad Zobacz posta
    no ja dopiero tłukę azyl, ale trzeba krok po kroku, wszystko się tnie skacze przyspiesza, nie polecam bloków nawet pojedynczych.
    Nie przesadzaj. Na Złotej nie ma żadnych lagów. Przyśpieszenie nie przeszkadza zbytnio. Wystarczy odczekać chwile przy wypuszczaniu atakująego.

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Kolonia
    4 wiatry zaliczone:

statystyka : wydane około 1k monet + surowce z zadań + 500map = według mnie opłacalne tym bardziej ze dostaje sie też monety za zadania wykonane ( kolonia ChubbChubbs2012 46lvl

grim_reaper
    Cytat Zamieszczone przez Podkołdernik Zobacz posta
    Nie wiem. Ja gram dla przyjemności i lubie wyzwania, więc na pewno nie strace czasu Rozwiązania typu kupujesz i masz, nie dają sadysfakcji.
    Nie pisz ze finansowanie gry nie daje satysfakcji , bo to ze wyszedm troche do przodu dzieki klejnotom , pozwolilo mi pomagac innym i dalo wieksza satysfakcje z gry niz Tobie dorabianie sie powoli. Tez gram dla przyjemnosci , ale nie chcialbym czekac jak wielu graczy na ewent wielkanocny , czy tez kupowac kody od graczy narazajac sie tym samym na permanenta tylko dlatego ze potrzebny jest weteran . Jedyne co mi zabija satysfakcje tej grze to niestety nuda , brak nowych przygod , eventy jak koniec swiata , czy nawet ten . Mam jeszcze nadzieje ze Wielkanocny nie okaze sie tez niewypalem .

Początkujący Odkrywca
    Serwer
    Złota Góra
    Mi nie daje satysfakcji wywalanie kasy w błoto. Poza tym wole dojść do czegoś niż dojechać i mam głęboko gdzieś czy ktoś będzie te gre finansował Ja się obecnie nie nudze, a jak zaczne to znajde sobie ciekawe zajęcie.
    Ostatnio edytowane przez Podkołdernik ; 20.02.2013 o 15:02

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Złota Góra
    Granit w Azylu za 7-ym razem!

Osadnik
    Serwer
    Nowy Świat
    Wykonane, nieco fartem ale azyl za 3 razem a Starzy Przyjaciele za 1. Czekamy na innych. W klanie kilka osób jeszcze da rade bo są na 8-9 zadaniu. Starzy Przyjaciele raczej prosta. Trzeba mieć niefart żeby tam granitu nie dostać.

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Dolina Odkrywców
    mam pytanie, czy w zadaniu 9 wytrenuj 500 WL mozna ich wytrenowac wczesniej i miec ich w koszarach?

Osadnik
    Serwer
    Złota Góra
    Cytat Zamieszczone przez piurek Zobacz posta
    mam pytanie, czy w zadaniu 9 wytrenuj 500 WL mozna ich wytrenowac wczesniej i miec ich w koszarach?
    Tak. Można wytrenować wcześniej. Mi zaliczyło.

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Dolina Odkrywców
    dzieki

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Czarci Gaj
    jakie jest 10 zadanie dla 34 levelu

Strona 39 z 58 PierwszyPierwszy ... 29 37 38 39 40 41 49 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów