Strona 121 z 137 PierwszyPierwszy ... 21 71 111 119 120 121 122 123 131 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1,201 do 1,210 z 1363

Wątek: Problem z kolejką logowania - wątek zbiorczy.

Osadnik
    Serwer
    Dolina Odkrywców
    Cytat Zamieszczone przez Kizume Zobacz posta
    Do wywołania Menagera zadań czyli taskmgr.exe nieodmienie od początku win95 aż po dziś dzien służy ALT+CRTL+DEL
    Pierwis settlersi wyszli w 1993 , win 95 wyszedł jak nazwa wskazuje w 1995
    Może to straszne ale z twojego wywodu trąci niewiedzą, reszty nie komentuje.
    Owszem ale nie zawsze. To nie wywołuję taskmgr bezpośrednio (jedynie w XP jak już), a coś w rodzaju kilku opcji w tym możliwość włączenia "managiera" zadań. Kombinacją uruchamiającą manager dla nowych systemów jest CTRL+SHIFT+ESC. Myślę, że to kwestia błędnego zapisu u kolegi.
    Zresztą nie wiem co się czepiasz tego, liczy się przesłanie. Lepiej byś się BB/UBI przyczepił za ich "KWIATKI".

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Słoneczny Gród
    Cytat Zamieszczone przez Kizume Zobacz posta
    Do wywołania Menagera zadań czyli taskmgr.exe nieodmienie od początku win95 aż po dziś dzien służy ALT+CRTL+DEL
    Pierwis settlersi wyszli w 1993 , win 95 wyszedł jak nazwa wskazuje w 1995
    Może to straszne ale z twojego wywodu trąci niewiedzą, reszty nie komentuje.
    Masz zdecydowaną rację, popełniłem błąd za co serdecznie Ciebie i wszystkich "detalisiów" przepraszam. Jednak w dalszym ciągu i nie zmiennie skrót o którym mowa (skopiowane z podręcznika pomocy Chrome): "Otwiera okno dialogowe Wyczyść dane przeglądarki." - co nawiasem mówiąc nie jest do końca funkcjonalne z uwagi na to, że może akurat nie chce usuwać danych bo część z nich może być mi w jakimś celu przydatna. W IE i Operze te skróty nie zadziałają w kontekście o którym mowa. Co w dalszym ciągu nie zmienia również faktu, że aplikacja mnoży ciasteczka, a rozwiązanie to w tym przypadku nie wydaje się być nadzwyczaj szczęśliwą kombinacją - osobiście należę do tej szkoły która ogranicza stosowanie ciastek w aplikacjach do niezbędnego minimum (identyfikacja sesji użytkownika) - resztę można załatwić pobierając dane podczas logowania bezpośrednio z serwera - nie mam zamiaru jednak podważać wiedzy i kompetencji programistów ubi.

Wreszcie moim celem było wywołanie konstruktywnej dyskusji w oparciu o pewne fakty zmierzające ku możliwości znalezienia dobrego rozwiązania, które z jednej strony będzie pozwalało na stabilne działanie aplikacji a z drugiej zapewniało możliwość rozwoju grze bo to również (bynajmniej do czasu kiedy BB nie zadecyduje inaczej) jest konieczne i nie uniknione. Jedno jest pewne - taka sytuacja jaka ma miejsce obecnie to absurd.

Odkrywca Awatar Gizmo09
    Serwer
    Kolonia
    Rano jak zawsze nie ma problemu z logowanie, po konserwie oby tak bylo

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Czarci Gaj
    Nie mogę się zalogować, podobno przerwa techniczna szkoda że niezapowiedziana. Dodam że gram na czarcim gaju i próbuję się zalogować od 7.30

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Kolonia
    oni nawet porządnie nie potrafią się do pracy na jedną godzinę umówić...

Odkrywca Awatar Gizmo09
    Serwer
    Kolonia
    za pierwszym raz wbilem sie do gry szok

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Kolonia
    Cytat Zamieszczone przez Gizmo09 Zobacz posta
    za pierwszym raz wbilem sie do gry szok
    ja wlasnie tez miniute p[o Tobie i zastanawiam sie czy zglaszac tego buga

Osadnik
    Serwer
    Kolonia
    to naprawili kolejkę mam niebieski ekran

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Kolonia
    Niestety od wczoraj nie mogę się zalogować. I nie chodzi tu o kolejkę logowania. Nie napiszę co ciśnie się na usta.

Odkrywca Awatar Gizmo09
    Serwer
    Kolonia
    2 kosze egzo dali mysla ze jest Okej to nie jest

Strona 121 z 137 PierwszyPierwszy ... 21 71 111 119 120 121 122 123 131 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów