przy próbie logowania wyskakuje Wywołanie serwera nie powiodło się. Czy u wszystkich tak się dzieje?? Forum jak na razie działa normalnie.
przy próbie logowania wyskakuje Wywołanie serwera nie powiodło się. Czy u wszystkich tak się dzieje?? Forum jak na razie działa normalnie.
Problemy z logowaniem(( dzien wolnego i tako wtopa ,,pozdrawiam:P)
instnieje takie coś jak Backup, przywrócą stan gry z którejś godziny.Zamieszczone przez dip24
trudno przeczytać że:
05.03.2012Powolne działanie strony głównej i forum
Drodzy Gracze,
uprzejmie informuję, że o problemie ze stroną główną i forum (bardzo powolne działanie) już wiemy. Prace nad rozwiązaniem już trwają, przepraszamy za utrudnienia.
BB_xaar
Ludzie nie przeżywajcieTo normalne, że mogą wystąpić jakieś problemy na takim etapie. Na stronie głównej podana jest informacja i chyba bez sensu jest spamować w tym temacie. Ja widzę jeden +. Więcej ludzi zajrzy w tym czasie na forum i może choć trochę będzie mniej tych bezsensownych pytań na czacie
![]()
Ok, jak wiedzą to jestem w miarę spokojny. Z drugiej strony, ciężko oczekiwać by gra śmigała bezbłędnie w fazie beta testów.
Pozdrawiam niecierpliwych. Ja dzisiaj sobie zrobię przerwę w settlersach, mam nadzieję że jutro będzie w miarę ok i będę mógł coś podziałać na wyspie![]()
normalka jak co dobrego im sie uda stworzyć to zara multum problemów ,,a mam pytaniejak dlugo istnieje ta gra bo ja dopiero 3 dzionek na niej i myślalem że wreszcie trafilem na coś relaksującego a tu kicha z logowaniem i już woda mi sie gotuje pozdrawiam moderatorów jak i szanowną administracje
Jak dobrze pamiętam umiejętność czytania ze zrozumieniem, jest zdobywana w podstawówce. Proponuje przeczytać mój post jeszcze raz, pytam się status serwera gry, a nie o forum czy stronę główną, która mi działa normalnie. Chce zaznaczyć, że to dwie różne rzeczy, i forum nie znajduję się przeważnie gdzie serwer gry.