Strona 3 z 15 PierwszyPierwszy 1 2 3 4 5 13 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 21 do 30 z 148

Wątek: Problem z logowaniem

Generał Awatar set2g
    Serwer
    Nowa Ziemia
    U mnie po klikniciu Graj wyskakuje Przerwa techniczna

Osadnik Awatar dip24
    Serwer
    Nowa Ziemia
    Mi strona i forum ( tylko polska) była niedostępna przez chwilę ale teraz udało mi się dopchać do gry, z pewnością jest to jakieś obciążenie jeżeli xaar się pojawi to z pewnością wyjaśni co się dzieje, przecież nie będzie siedział 24/7 żeby od razu was informować zrozumcie to ludzie ...

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Nowy Świat
    A bardzo szkoda, bo gra zaczyna być fajna, u mnie wogule przycisk Graj nie ma żadnego odnośnika

EDIT :

dip24 : no tak nie musi siedzieć, ale ma się skład który współpracuje. Nie jest to pierwsza gra ;] na niemieckich odpowiednikach gier, jak coś się stanie tam informacja jest wysyłana w ciągu 10 min.
    Ostatnio edytowane przez Numeros ; 05.03.2012 o 12:49

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Słoneczny Gród
    tez nie moge sie zalogowac

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Nowa Ziemia
    no niestety ja tez nie mogę się zalogować, jakiś mały DOSik?

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Nowa Ziemia
    ja rozumiem ze nie kazdy musi tu siedziec 24/24 ale z 2 strony ile jest tu innych modow?

Początkujący Osadnik Awatar SlowFast
    Serwer
    Słoneczny Gród
    Tweety
    TSO_PL ‏ @TSO_PL Zamknij
    O problemie ze stroną główną już wiemy - pracujemy nad rozwiązaniem. BB_xaar
    I co tu więcej mówić?

Osadnik Awatar dip24
    Serwer
    Nowa Ziemia
    Nie wiem ile jest administratorów tylko xaar się ujawnia i kto opiekuje się serwerami ale musicie odróżnić opcję moda od administratora... mod nie ma tu nic do gadania on tylko opiekuje się forum i grą żeby był porządek a nie jest od spraw technicznych...
    Na niemieckim może pokazuje się w 10 minut ale u nas widzę tylko jedego pośrednika xaara a tam chyba pewnie już jest więcej bo polska wersja dopiero co wyszła...
    Nie musicie także narzekać że zacina, co to ma być, chce sobie pograć, nikt nic nie robi, prace nad tym trwają ta jasne, przecież administratorom zależy na tym żeby grało jak najwięcej osób więc z pewnością robią wszystko żeby wszystko było ładnie i sprawnie i nie zrobili przecież tego specjalnie więc wystarczy tylko cierpliwość z mojej strony też się trochę denerwuje bo mam przygodę która się za niedługo skończy i jak serwer zostanie wyłączony to pewnie przepadnie ale cóż :/

Początkujący Odkrywca Awatar kazuja
    Serwer
    Słoneczny Gród
    ubisoftu nie stac na lepsze serwery to tak jest przez co *******ca mozna dostac ze z gry wywala jak sie do kogos wchodzi na mape albo nawet jak sie u siebei cos robi to blad polaczenia zrobili by instalke gry na kompa to by odciazylo serwery ale po co

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Nowa Ziemia
    każą iść do forum a tu u każdego oroblem

Strona 3 z 15 PierwszyPierwszy 1 2 3 4 5 13 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów