Strona 26 z 42 PierwszyPierwszy ... 16 24 25 26 27 28 36 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 251 do 260 z 411

Wątek: Obszar serwera uszkodzony

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Kolonia
    Nie ma się tez co łudzić że dział techniczny pracuje w tygodniu. Ludzie na fejsie piszą że nie mogą zalogować się od 16 listopada....

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Czarci Gaj
    u mnie problemy się zaczęły po rozpoczęciu przygody "Dzieci Sawanny". Od rozpoczęcia przygody nie mogę się zalogować, jak długo to potrwa?

Osadnik Awatar Andre_NH
    Serwer
    Nowy Świat
    Cytat Zamieszczone przez blacq_pl_01 Zobacz posta
    Nie ma się tez co łudzić że dział techniczny pracuje w tygodniu. Ludzie na fejsie piszą że nie mogą zalogować się od 16 listopada....
    zapodaj linka do tego forum. Kolejny dzień z problemem 'uszkodzonego obszaru'.
    Ostatnio edytowane przez AnTurek ; 02.12.2012 o 10:30

Osadnik
    Serwer
    Złota Góra
    z tego co piszą na fejsie , można wywnioskować że problemy zamiast się kończyć cały czas narastają

Osadnik Awatar Andre_NH
    Serwer
    Nowy Świat
    sol8895, 'nowa wersja' gry, która zostanie wzdrożona 6 grudnia, wg zapewnień BB_xaar ma kilka stref odblokować, ciekawe tylko czy my się znajdziemy w tej grupie "szczęściarzy".

U mnie mija 4 dni odkąd nie mogę grać. Pewnie nie jest to wiele czasu widząc te same problemy u innych z dłuższym czasem oczekiwania, aczkolwiek dla mojego odczucia jest to bardzo długo.

Gospodarka u mnie pewnie jest zatrzymana i występujące na mojej wyspie kopalnie klejnotów zapewne też już nie praucją. Trochę nad tym ubolewam, gdyż ich produkcja nie jest zatrzymana z mojej woli. Posiadam dwie takie kopalnie, które na dobę wydobywają w sumie 200 klejnotów i każda doba postoju w pewneym sensie generuje takie straty.

Początkujący Osadnik Awatar Spiechu1
    Serwer
    Dolina Odkrywców
    czy to prawda ze po 2 tygodniach nie wchodzenia na wyspe, konto wygasa?

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Kolonia
    Tak... Jestem jedną z tych osób, co od 16 listopada nie mogą wejść do gry... Pisałam do supportu... i co? I co z tego? Jak nadal nie mogę wejść... Próbuję codziennie, codziennie te samo rozczarowanie... To jest smutne... Naprawdę smutne...

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Kolonia
    Cytat Zamieszczone przez AnTurek Zobacz posta
    zapodaj linka do tego forum. Kolejny dzień z problemem 'uszkodzonego obszaru'.
    https://www.facebook.com/TheSettlersOnlinePL

Banned
    Serwer
    Słoneczny Gród
    Cytat Zamieszczone przez Spiechu1 Zobacz posta
    czy to prawda ze po 2 tygodniach nie wchodzenia na wyspe, konto wygasa?
    Nie, po 24h od nieobecnosci produkcja na wyspie zostaje zatrzymana, ale żadne konta z racji nielogowania nie są kasowane.

Pozdrawiam
    Mod Zakrecony

Osadnik Awatar Andre_NH
    Serwer
    Nowy Świat
    Cytat Zamieszczone przez blacq_pl_01 Zobacz posta
    Taki ogólny link to ja znam Chodziło mi raczej o ukierunkowanie. Ale ok, już nie potrzeba

Strona 26 z 42 PierwszyPierwszy ... 16 24 25 26 27 28 36 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów