no naprawdę pogratulować szczęścia , może i my się w końcu doczekamy
no naprawdę pogratulować szczęścia , może i my się w końcu doczekamy
pisałem do suprtu 4-ro krotnie odpowiedzi otrzymałem na każdy post,pracujemy staramy się problem jest złożony.pisałem grzecznie.no i doczekałem się dzisiaj.poproszono mnie o odpowiedz czy jest ok.odpisałem że tak i dziękuję. oto tajemnica sukcesu.
od dziś również mam ten problem i nie pisałem grzecznie jak Ty bo to jakieś jaja z tym są. Problem jest znany od długiego czasu, tyle razy powtarzający się, a nadal aktualny. Czy tak działa "dobra" firma?
w firmie pracują normalni ludzie tacy jak my .jeśli kilka osób poprosi cie o pomoc w tej samej sprawie jeden grzecznie a pozostali niegrzecznie -komu pomożesz pierwsze?
po kilku mailach do supportu i braku odpowiedzi zadzwonilam do ubisoft niestety support ma kilka tysiecy takich zgloszen
Ostatnio edytowane przez Lavviina ; 01.12.2012 o 00:17
U mnie również taki problem... Napisałem do suportu i czekam na info... Pozdro
Dzisiaj pojawił się problem, błąd wyskakuje gdy próbuję wejść na przygodę lub ja anulować.
mark2 jak zauważyłeś pracują w firmie. Słowo klucz pracują więc mają pomóc wszystkim po kolei a nie tym co grzecznie proszą.
Grelu.Nie prosiłem grzecznie tylko pisałem bez wulgaryzmów i obelg a to co innego.potem podziękowałem-bo tak mnie uczono.Prawdopodobnie nie miało to żadnego wpływu na czas usunięci usterki ,ale ktoś zapytał gdzie leży tajemnica mojego sukcesu a ja odpisałem tak właśnie.Miałem 11 dni na pisanie i czytanie postów z tej lektury wyciągnąłem wnioski ; winnymi tego zamieszania nie są gracze ale jest nas tylu że musi to potrwać i nic na to ani my ani przysłowiowi oni nie poradzimy.Tym którzy mają dalej ten problem życzę jak najszybszego powrotu do gry.Dziękuję za uwagę ,dobranoc a może jak ktoś woli do widzenia.