Strona 24 z 42 PierwszyPierwszy ... 14 22 23 24 25 26 34 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 231 do 240 z 411

Wątek: Obszar serwera uszkodzony

Osadnik
    Serwer
    Złota Góra
    no naprawdę pogratulować szczęścia , może i my się w końcu doczekamy

Osadnik
    Serwer
    Słoneczny Gród
    pisałem do suprtu 4-ro krotnie odpowiedzi otrzymałem na każdy post,pracujemy staramy się problem jest złożony.pisałem grzecznie.no i doczekałem się dzisiaj.poproszono mnie o odpowiedz czy jest ok.odpisałem że tak i dziękuję. oto tajemnica sukcesu.

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Nowy Świat
    od dziś również mam ten problem i nie pisałem grzecznie jak Ty bo to jakieś jaja z tym są. Problem jest znany od długiego czasu, tyle razy powtarzający się, a nadal aktualny. Czy tak działa "dobra" firma?

Osadnik
    Serwer
    Słoneczny Gród
    w firmie pracują normalni ludzie tacy jak my .jeśli kilka osób poprosi cie o pomoc w tej samej sprawie jeden grzecznie a pozostali niegrzecznie -komu pomożesz pierwsze?

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Kolonia
    po kilku mailach do supportu i braku odpowiedzi zadzwonilam do ubisoft niestety support ma kilka tysiecy takich zgloszen
    Ostatnio edytowane przez Lavviina ; 01.12.2012 o 00:17

Osadnik Awatar LSI26
    Serwer
    Kolonia
    zapodaj numer to w poniedziałek i my zadzwonimy

Początkujący Osadnik Awatar sonic001
    Serwer
    Kolonia
    U mnie również taki problem... Napisałem do suportu i czekam na info... Pozdro

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Słoneczny Gród
    Dzisiaj pojawił się problem, błąd wyskakuje gdy próbuję wejść na przygodę lub ja anulować.

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Nowy Świat
    mark2 jak zauważyłeś pracują w firmie. Słowo klucz pracują więc mają pomóc wszystkim po kolei a nie tym co grzecznie proszą.

Osadnik
    Serwer
    Słoneczny Gród
    Grelu.Nie prosiłem grzecznie tylko pisałem bez wulgaryzmów i obelg a to co innego.potem podziękowałem-bo tak mnie uczono.Prawdopodobnie nie miało to żadnego wpływu na czas usunięci usterki ,ale ktoś zapytał gdzie leży tajemnica mojego sukcesu a ja odpisałem tak właśnie.Miałem 11 dni na pisanie i czytanie postów z tej lektury wyciągnąłem wnioski ; winnymi tego zamieszania nie są gracze ale jest nas tylu że musi to potrwać i nic na to ani my ani przysłowiowi oni nie poradzimy.Tym którzy mają dalej ten problem życzę jak najszybszego powrotu do gry.Dziękuję za uwagę ,dobranoc a może jak ktoś woli do widzenia.

Strona 24 z 42 PierwszyPierwszy ... 14 22 23 24 25 26 34 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów