Strona 6 z 6 PierwszyPierwszy ... 4 5 6
Pokaż wyniki od 51 do 60 z 60

Wątek: Zadanie "Łowca nagród"

Początkujący Odkrywca
    Serwer
    Złota Góra
    już dzisiaj napisałem 4x do supportu i nic nie odpisują poprostu oni mają nas w d..ie

Banned
    Serwer
    Słoneczny Gród
    Cytat Zamieszczone przez Garenos Zobacz posta
    już dzisiaj napisałem 4x do supportu i nic nie odpisują poprostu oni mają nas w d..ie
    Support rozpatruje zgłoszenia w kolejności zgłoszenia, a po ostatniej konserwacji liczba zgłoszeń sie zwiększyła więc wysyłajac 4 razy to samo zgłoszenie dodatkowo wydłużasz kolejkę bo support musi przeczytać za każdym razem wszystkie wiadomości.

Pozdrawiam
    Mod Zakrecony

Odkrywca Awatar Shadow_mk
    Serwer
    Czarci Gaj
    Cytat Zamieszczone przez MOD_Zakrecony Zobacz posta
    Support rozpatruje zgłoszenia w kolejności zgłoszenia, a po ostatniej konserwacji liczba zgłoszeń sie zwiększyła więc wysyłajac 4 razy to samo zgłoszenie dodatkowo wydłużasz kolejkę bo support musi przeczytać za każdym razem wszystkie wiadomości.

Pozdrawiam
    Mod Zakrecony
    a ja jednak uwazam ze przedmowca ma racje napisalem w czwartek rano do suportu przypomnialem wczoraj ... i 0 reakcji

Początkujący Odkrywca
    Serwer
    Złota Góra
    odpisali mi tak Bardzo proszę wyczyścić pamięć podręczną przeglądarki i przelogować grę. Przygoda powinna pojawić się automatycznie w menu gwiazdy wraz z nowym zadaniem.Tyle że ja to odrazu zrobiłem i nic nie pomogło... więc co teraz zrobić proszę o pomoc odpisałem do supportu i nic nie odpisują znów czekanie tydzień aby odpisali ??

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Nowa Ziemia
    Właśnie dostałem wiadomość, że nie wykonałem zadania Łowca nagród ... mimo, że wytłukłem wszystko co tam było... Szkoda, zadanie wykonałem ale niestety nie zostało ono zaliczone. Coraz więcej takich baboli. Powoli tracę do tej gry cierpliwość, to już któraś z kolei taka wpadka w tej grze. Oczywiście pomoc techniczna milczy. szkoda. Pozdrawiam wszystkich graczy

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Dolina Odkrywców
    Ja mam 26lvl i od razu dostałem ta przygodę do gwiazdy
    Ostatnio edytowane przez behegrzmot ; 22.11.2012 o 12:11

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Nowa Ziemia
    Cytat Zamieszczone przez iwanconiegroźny Zobacz posta
    Właśnie dostałem wiadomość, że nie wykonałem zadania Łowca nagród ... mimo, że wytłukłem wszystko co tam było... Szkoda, zadanie wykonałem ale niestety nie zostało ono zaliczone. Coraz więcej takich baboli. Powoli tracę do tej gry cierpliwość, to już któraś z kolei taka wpadka w tej grze. Oczywiście pomoc techniczna milczy. szkoda. Pozdrawiam wszystkich graczy
    niestety, muszę dołączyć się do tych słów w 100 %

Początkujący Odkrywca
    Serwer
    Złota Góra
    Cytat Zamieszczone przez komoder Zobacz posta
    niestety, muszę dołączyć się do tych słów w 100 %
    Wejdź na przygode, wejdź do wykrzyknika z lewej i tam zalicz będąc w zadaniu.

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Nowa Ziemia
    Nawet po dzisiejszej konserwie nic w gwiezdzie się nie pojawiło. Tylko jakaś Pani Kasia odpisała na zgłosznie:
    Bardzo dziękujemy za zgłoszenie.

Uprzejmie informuję, że zgłosiłam problem do działu technicznego. Nie został podany termin jego naprawy.

Bardzo przepraszamy za niedogodności oraz dziękujemy za cierpliwość.

Życzę miłego dnia.

PS: Problem z przygodą za 10ryb!!!!

Osadnik
    Serwer
    Nowy Świat
    Zadanie...przygoda zrobiona,fanty odebrane,zadanie niezaliczone ...bez komentarza,szkoda nerw.

Strona 6 z 6 PierwszyPierwszy ... 4 5 6

Uprawnienia umieszczania postów