Strona 4 z 6 PierwszyPierwszy ... 2 3 4 5 6 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 31 do 40 z 60

Wątek: Zadanie "Łowca nagród"

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Nowy Świat
    Czyli widać olewkę konkretną w związku z problemem. Zobaczymy możne jednak coś się zmieni.

Odkrywca
    Serwer
    Kolonia
    olewkę? bardzo możliwe bo pewnie olaliście zgłoszenie problemu do supportu? i nie chce się cierpliwie czekać... niestety cierpliwość u polaków nie jest cechą każdy chce na już... i nikomu nie chce się zaczekać...

Początkujący Odkrywca
    Serwer
    Złota Góra
    Cytat Zamieszczone przez Jerry1981 Zobacz posta
    olewkę? bardzo możliwe bo pewnie olaliście zgłoszenie problemu do supportu? i nie chce się cierpliwie czekać... niestety cierpliwość u polaków nie jest cechą każdy chce na już... i nikomu nie chce się zaczekać...
    Wydaje Ci, się na jedną odpowiedź czekam tydzień prawie, na inną dwa. Przez te lagi mi wcięło jeszcze 150rekrutów i 30żołnierzy. Burdel totalny jest po tej aktualizacji. A i zgłaszałem do supportu, pisałem również do admina tutaj I przestań oceniać tutaj ludzi, nic o nich nie wiesz.
    Ostatnio edytowane przez Podkołdernik ; 17.11.2012 o 21:05

Osadnik
    Serwer
    Słoneczny Gród
    U mnie przygoda lowca nagród pojawiała się dzisiaj w menu gwiazdy. Sprawdzajcie. Pozdrawiam

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Słoneczny Gród
    Ja też mam za zadanie zrobić łowce a nie moge jej kupić ani nie mam jej w gwieździe co teraz zrobic??

Początkujący Odkrywca
    Serwer
    Złota Góra
    Pisz do supportu ze strony głownej i daj linka do tego tematu.

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Dolina Odkrywców

Błędy w zadaniach

Nie wiem, czy są trzy(bo o samouczku nic mi nie wiadomo), ale "Łowca nagród" jest nagrodą którą, każdy powinien otrzymać powyżej bodajże 27lev spełniając jeszcze jakieś małe wymagania.
    To błąd gry. Zresztą jakich wiele od 15.11.2012
    Panowie producenci chcieli się na chapać jak najwcześniej wrzucając słabo dopracowane i przetestowane nowości.
    Żenada panowie, żenada.
    Panowie z supportu maja nas w głębokim poważaniu...
    Zapomnij, że Ci odpiszą 3 wiadomości wysłałem do nich 2 dni temu związanych z błędami w zadaniach głównych. Żaden Ciećwierz nie raczył odp.
    Ostatnio edytowane przez MordercaRas ; 18.11.2012 o 02:22

Początkujący Odkrywca
    Serwer
    Złota Góra
    Ja też napisałem supportu 3 dni temu i jeszcze do dzisiaj nie dostałem odpowiedzi ... Pytanie jak mamy zrobić to zadanie jak nie mamy tej przygody ?? I administracja nie raczy nawet zaglądnąć na ten dział bo im się nie chce....

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Złota Góra
    Ten sam problem z Łowcą nagród.

Początkujący Odkrywca
    Serwer
    Złota Góra
    Niech ktoś z administracji odpisze bo to już wkurzające jest już tydzień nie mam tej przygody !!!

Strona 4 z 6 PierwszyPierwszy ... 2 3 4 5 6 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów