mam tylko nadzieje,ze po "naprawie" znikna lagi a swoja droga jakies info by sie przydalo
mam tylko nadzieje,ze po "naprawie" znikna lagi a swoja droga jakies info by sie przydalo
Nowa ziemia działa ale jest tak zlagowana, ze nic tylko ją dobic aby sie nie męczyła ^^
słoneczny gród tak samo zlagowany.. proponuje do każdego cheesburgera w MCD dawać kod na 50 kryształów - nawet stare grubasy zaczną grać.
no widzisz a ja nie moge sie nawet zalogowackurna,ale ta gra ma bledow,ze szok_ile to juz czasu minelo od jest rozpoczecia?moim zdaniem juz dosc dlugo i czas najwyzszy cos z tym badziewiem zrobic.Wchodzac na forum nic tylko wytykanie bledow_czy admini tego nie widza?za to reklama w TV jak najbardziej dziala szkoda tylko,ze nie dodaja tam,ze trzeba byc bardzo cierpliwym
![]()
dobry tekst haha:niestety nie udało się połączyć z serwerem "The Settlers Online". Spróbuj połączyć się ponownie. Jeżeli problem nie zniknie, wejdź na stronę główną i poszukaj informacji na forum.No i szukam i szukam i nic nie znajduje![]()
Ja od wczoraj ni cholery nie mogę się zalogować, co to jest odpala grę i zwiecha przy ładowaniu
Zalogować się mogę ale jak wciskam "graj" mam komunikat:
Niestety nie udało się połączyć z serwerem "The Settlers Online". Spróbuj połączyć się ponownie. Jeżeli problem nie zniknie, wejdź na stronę główną i poszukaj informacji na forum.
Z kompem wszystko ok bo na koncie brata wszystko działa.
Tak. Czarci Gaj to samo - lagi, a jak nie lagi to "spróbuj połączyć się ponownie".
Lagi są od paru dni koszmarne, wczoraj 100 konnych poszło się przez to .... w Okradać bogatych.