Strona 1 z 2 1 2 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 15

Wątek: serwer padl :)

Osadnik
    Serwer
    Nowa Ziemia

serwer padl :)

mam tylko nadzieje,ze po "naprawie" znikna lagi a swoja droga jakies info by sie przydalo

Generał Awatar set2g
    Serwer
    Nowa Ziemia
    Nowa ziemia działa ale jest tak zlagowana, ze nic tylko ją dobic aby sie nie męczyła ^^

Początkujący Osadnik Awatar pymy
    Serwer
    Słoneczny Gród
    słoneczny gród tak samo zlagowany.. proponuje do każdego cheesburgera w MCD dawać kod na 50 kryształów - nawet stare grubasy zaczną grać.

Osadnik
    Serwer
    Nowa Ziemia
    no widzisz a ja nie moge sie nawet zalogowac kurna,ale ta gra ma bledow,ze szok_ile to juz czasu minelo od jest rozpoczecia?moim zdaniem juz dosc dlugo i czas najwyzszy cos z tym badziewiem zrobic.Wchodzac na forum nic tylko wytykanie bledow_czy admini tego nie widza?za to reklama w TV jak najbardziej dziala szkoda tylko,ze nie dodaja tam,ze trzeba byc bardzo cierpliwym

Początkujący Osadnik Awatar pymy
    Serwer
    Słoneczny Gród
    Cytat Zamieszczone przez Blaszka1971 Zobacz posta
    ze trzeba byc bardzo cierpliwym
    nowa oferta: do pudelka startowego gratis buteleczka nerwosolu albo herbatka z melisy!

Osadnik
    Serwer
    Nowa Ziemia
    dobry tekst haha:niestety nie udało się połączyć z serwerem "The Settlers Online". Spróbuj połączyć się ponownie. Jeżeli problem nie zniknie, wejdź na stronę główną i poszukaj informacji na forum.No i szukam i szukam i nic nie znajduje

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Kolonia
    Ja od wczoraj ni cholery nie mogę się zalogować, co to jest odpala grę i zwiecha przy ładowaniu

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Czarci Gaj
    Zalogować się mogę ale jak wciskam "graj" mam komunikat:

Niestety nie udało się połączyć z serwerem "The Settlers Online". Spróbuj połączyć się ponownie. Jeżeli problem nie zniknie, wejdź na stronę główną i poszukaj informacji na forum.

Z kompem wszystko ok bo na koncie brata wszystko działa.

Aquila
    Tak. Czarci Gaj to samo - lagi, a jak nie lagi to "spróbuj połączyć się ponownie".

Osadnik
    Serwer
    Czarci Gaj
    Lagi są od paru dni koszmarne, wczoraj 100 konnych poszło się przez to .... w Okradać bogatych.

Strona 1 z 2 1 2 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów