po ostatnich zabiegach konserwacyjnych jest jeszcze gorzej. ostatnio albo nie można było się zalogować, albo zrywało przy wczytywaniu mapy. teraz zrywa podczas gry.
po ostatnich zabiegach konserwacyjnych jest jeszcze gorzej. ostatnio albo nie można było się zalogować, albo zrywało przy wczytywaniu mapy. teraz zrywa podczas gry.
Dzień w dzień ta sama godzina wylot z gry i nie da sie zalogować i po jaka cholerę ta przerwa była
Powinno już działać. Gdyby podobne problemy wystąpiły ponownie, proszę o informacje (najlepiej w tym temacie).
Dodatkowo, poproszę techników o dokładniejsze zbadanie źródła dzisiejszego problemu.
Nadal nie da się wejść
XAAR jednak nie działa, problem z rozłączaniem podczas gry dalej jest ( 30 sec gry i potem rozłącza) i to tak co chwilę
Ostatnio edytowane przez zax090 ; 09.06.2012 o 09:53
Nic nie jest poprawione i nie pie*dolcie już. Przyznajcie się że nie wiecie jak to naprawić.
najgorzej dopracowana gra online z jaka sie spotkałem ciągle te same problemy tzn,wieczny problem z logowaniem i wyrzucanie z gry co za popaprane sytuacja
Może i powinno, ale zdecydowanie NIE działa :/
Niestety jak dla mnie to jest jeszcze gorzej niż byłodo wczoraj były problemy z wejściem do przygody lub znajomego a dzisiaj to nawet tego sprawdzić nie mogę bo co się zaloguje i wczytam mapę od razu mnie wywala do strony głównej
Od dobrej godziny próbuje ale nic nie przynosi poprawy :/