Strona 110 z 157 PierwszyPierwszy ... 10 60 100 108 109 110 111 112 120 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1,091 do 1,100 z 1568

Wątek: problem z wejsciem dogry

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Nowa Ziemia
    Też zauważyłem to że to tylko "wybrane osoby mają problem"
    Widać po wpisach na forum marudzą w kółko te same
    Jest to bradzo dziwne, a najbardziej fakt ze osoby które sie logują i graja bez problemu nie mogą wejść na wyspe osoby takiej jak ja która nie może wejść do gry.

Tak samo często ja po wbiciu komuś koszy nie moge wrócić na swoją wyspe a bez problemu przeskakuję między wyspami znajomych.
    Może to przez to ze ja kupiłem wersje pudełkowa i np wiatrak czy młyn wodny czy generał ma jakąś wadę przez co wsypa sie blokuje.
    Ten problem już dawno zauważyłem, ale był sporadyczne, wraz z wystartowaniem ewentu piłkarskiego stał się nagminny i męczący.
    Odkąd kupiłem flagę Polski i trofeum, stało się to rutyną i częściej do gry wejść nie mogę jak mogę

Jednak cudem udało mi sie wejść do gry i zatrzymać produkcje na ważnych budynkach, tak więc mogę se teraz czekać aż naprawią problem

Cytat Zamieszczone przez Lumpola Zobacz posta
    prosimy wybrać OK i odświeżyć połączenie i tak co minutę
    innym gra jakoś chodzi, tylko pewna grupa ma problemy, to sa zawsze te same osoby,
    czy jakoś podpadłam? zrobiłam coś nie tak, powiedziałam na forum coś brzydkiego?
    dlaczego tak jest, proszę o odpowiedź i nie zwalanie na pliki cache, bo to nieprawda

Osadnik
    Serwer
    Nowa Ziemia
    Cytat Zamieszczone przez KorLenkone Zobacz posta
    Może i powinno, ale zdecydowanie NIE działa :/
    Dokładnie, czyszczenie przeglądarki oraz jej restart również nie daje efektów - pisze to na zapas

Osadnik Awatar Concave
    Serwer
    Nowa Ziemia
    Jak się loguję, a zaraz po tym jak wejdę do gry zostaje wylogowany. Wyczyściłem dane przeglądarki, ale nic to nie dało.

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Nowa Ziemia
    Kolejny dzień i gra dalej NIE DZIAŁA! Dalej mydlą oczy, że wszystko powinno już być OK...

Osadnik
    Serwer
    Nowa Ziemia
    Gra działała bardzo płynie bez problemowo do godziny 9:10 od tego czasu nie da się wejść do przygody.

Osadnik
    Serwer
    Nowa Ziemia
    Każdy ma te problemy nie jakas wybrana grupa :/ to że jedni maja je czesciej inni zadziej zalezy raczej od pory w której chcesz sie zalogowac :/ i na pewno to ze kupiłes pudełko nie przeszkadza ani nie pomaga

Osadnik Awatar GreenLands
    Serwer
    Nowa Ziemia
    To nie sa te same osoby. Wiekszosc graczy wogole nie opisuje problemu tylko czeka na innych. A Ci co maja dobrze zazwyczaj nie graja tylko sobie randkuja na CHATach.

Osadnik Awatar Concave
    Serwer
    Nowa Ziemia
    Czasem jak już się wejdzie do gry, to można grać, a inni nie mogą wejść w tym czasie. Niestety wygląda na to, że ilość graczy przekracza możliwości serwerów.

Odkrywca Awatar Fourola
    Serwer
    Nowa Ziemia
    Wczoraj między ~ 23:00 a 1:00 nie dało się zalogować, wyrzuciło o 23.
    Dzisiaj nie mogłem wbić do znajomego, jak już wbiłem, to nie widzę wiadomości, jakie premie zostały mi rzucone [a powinienem, bo byłem na jego wyspie.]

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Nowa Ziemia
    Gra działa 30 sekund i potem się rozłącza

Strona 110 z 157 PierwszyPierwszy ... 10 60 100 108 109 110 111 112 120 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów