Strona 106 z 157 PierwszyPierwszy ... 6 56 96 104 105 106 107 108 116 156 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1,051 do 1,060 z 1568

Wątek: problem z wejsciem dogry

Osadnik
    Serwer
    Nowa Ziemia
    Proszę zwolnijcie obecna pomoc techniczną i zatrudnijcie małpę z młotkiem ona na pewno naprawi obecne problemy z logowaniem znikaniem generałów itp.

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Nowa Ziemia
    Cytat Zamieszczone przez Pablo7403 Zobacz posta
    Brak możliwości zalogowania się do gry. Wyświetla się uruchamianie kolejki logowania i na tym staje.
    u mnie ten sam problem x.x

Osadnik
    Serwer
    Nowa Ziemia
    A czy wy czasem nie podchodzicie do tego zbyt poważnie? Przecież to tylko gra, piszesz na forum albo do supportu co cie boli czy co tam nie dział i tyle nie ma co się spinać, owszem mnie też wku_rwia to co się dzieje ale po co sie spinać, przecież się wiochy nie rozsypią postawicie pola studnie kopalnie i będzie się to turlało jakoś dalej, nie ma co sobie nerwów psuć i podnosić sobie ciśnienia czyjąś niekompetencją.

Pracownicy BB to że sie staram nie denerwować nie znaczy że to co się dzieje jest OK...

Obecnie z gry wywala po 30-40 sekundach więc wszystko wróciło do NORMY

Osadnik Awatar GreenLands
    Serwer
    Nowa Ziemia
    Ozzi mysle ze jest sie o co denerwowac, zaplac SMS-em lub zrob przelew i zobaczysz jak to jest. Placac za cos co nie dziala. Co z tego ze se kupie potem pozwolenia, jak nie zalogujesz sie i nie odbudujesz wioski.

Osadnik
    Serwer
    Nowa Ziemia
    prosimy wybrać OK i odświeżyć połączenie i tak co minutę
    innym gra jakoś chodzi, tylko pewna grupa ma problemy, to sa zawsze te same osoby,
    czy jakoś podpadłam? zrobiłam coś nie tak, powiedziałam na forum coś brzydkiego?
    dlaczego tak jest, proszę o odpowiedź i nie zwalanie na pliki cache, bo to nieprawda

Osadnik
    Serwer
    Nowa Ziemia
    Cytat Zamieszczone przez GreenLands Zobacz posta
    Ozzi mysle ze jest sie o co denerwowac, zaplac SMS-em lub zrob przelew i zobaczysz jak to jest. Placac za cos co nie dziala. Co z tego ze se kupie potem pozwolenia, jak nie zalogujesz sie i nie odbudujesz wioski.
    Ja też wsadziłem w tą grę kasę i wcale mnie nie dziwi że sie ludzie denerwują ale masa osób podchodzi do tego jak by to była jedyna rzecz w życiu. Nie twierdze że sam sie nie denerwuje ale dorzucania krzesłami jeszcze daleko

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Nowa Ziemia
    korzystam z innego kompa w innym miejscu i jest tak samo "połączenie z serwerem zostało zerwane" mnie wywala za każdym razem jak chcę wejść na przygodę nie mogę przez to dokończyc bo czas biegnie a teraz to nawet do gry nie mogę wejść pisałam juz do supportu coś niby robili wczoraj ale widocznie nie zrobili tak jak trzeba

Początkujący Osadnik Awatar Juras
    Serwer
    Nowa Ziemia
    "Połączenie z serwerem zostało zerwano zerwane" już w kolejce logowania lub tuż po wejściu do gry. Nie wiem czy inni gracze też mają takie samo wrażenie że po wczorajszych pracach gra w znacznie większym stopniu zamula komputer?

Osadnik
    Serwer
    Nowa Ziemia
    9:20 z nadzieją na lepsze. Logowanie z lekkim opóżnieniem aby po chwili przeczytać o zerwanym połączeniu.
    Czyli dalej to samo, mowy nie ma o dalszych przygodach... nawet nie próbuję.
    Pola, wiatraki... kopalnie i tak w kółko.
    Jest miło, w tle odgłos ptaków i nagle ponowny dzwonek z napisem "prosimy...."
    Pozostaje czekać...

Retired CM Awatar BB_xaar
    Serwer
    Nowa Ziemia
    Informacje z tego tematu przekazałem już do działu technicznego - czekam na odpowiedź.

Strona 106 z 157 PierwszyPierwszy ... 6 56 96 104 105 106 107 108 116 156 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów