Odpowiedz w tym wątku
Strona 3 z 4 PierwszyPierwszy 1 2 3 4 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 21 do 30 z 39

Wątek: kłopot z zakupem klejnotów

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Nowy Świat
    kupiłem klejnoty na start 05.03.2025 płaciłem paysafecard dostałem potwierdzenie na maila do chwili obecnej nie otrzymałem klejnotów.
    Tego samego dnia zgłosiłem do suportu, żadnej odpowiedzi, od 8 dni w trakcie realizacji.
    To jest kpina i żenada, ledwo zacząłem grę i jak tak to działa to już myślę o o zakończeniu gry

Osadnik
    Serwer
    Dolina Odkrywców
    Cytat Zamieszczone przez KingAnts Zobacz posta
    kupiłem klejnoty na start 05.03.2025 płaciłem paysafecard dostałem potwierdzenie na maila do chwili obecnej nie otrzymałem klejnotów.
    Tego samego dnia zgłosiłem do suportu, żadnej odpowiedzi, od 8 dni w trakcie realizacji.
    To jest kpina i żenada, ledwo zacząłem grę i jak tak to działa to już myślę o o zakończeniu gry
    i to jest kolego słuszna koncepcja potem Cię to wciągnie jak narkotyk... lepiej rzucić na początku... a klejek nie dostaniesz nawet za kilka miesięcy

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Czarci Gaj
    A w sprawie nie działania suportu Sz.P. BB Penelopo do kogo się udać bądź napisać?

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Nowy Świat
    Cytat Zamieszczone przez blakud Zobacz posta
    i to jest kolego słuszna koncepcja potem Cię to wciągnie jak narkotyk... lepiej rzucić na początku... a klejek nie dostaniesz nawet za kilka miesięcy
    nie wiem z czego to się utrzymuje, przecież nikt drugi raz nie kupi klejnotów, pieniądze zabrało i nic, a w tym suport to sam z sobą rozmawiam nawet nie raczą cokolwiek odpisać kompletna żenada

Osadnik Awatar Minael
    Serwer
    Słoneczny Gród
    Cytat Zamieszczone przez Bartexio Zobacz posta
    Naiwni ci którzy ufali i kupili klejki, a teraz lament bo nie ma nic
    A na spokojnie można uzbierac klejki na kopalnie i byc samowystarczalnym bez wydania złotówki na coś co nie działa
    Do czasu. Kopalnie się skończą, bo jest limit. Jak komuś zalezy na czasie, to woli kupić klejki. OK, może ja nie wydaje już na to, ale są inni i to rozmiem.
    Najgorsze jest to, że ktoś kupuje i nie dostaje tego co kupił, albo nie w takim wymiarze jak było oferowane (np. +100%).
    I tu jeszcze to jest do przezycia, jak się nie udało i kasę zwrócą, ale najlepsze są odpowiedzi, że oni nic nie wiedzą i nic nie mogą 0
    A mogą! Klejnoty za nagrody są przyznawane w wiadomościach normalnie. Wystarczy zobaczyć, kto co zakupił - ile dostał i ile powinien. Róznice wyrównać (to tylko elektroniczne cyferki, nic nie kosztują) i problem z głowy. Ale po co - jak można to przeciągać i komplikować zycie graczom. To wygląda najgorzej...
    Skrzydła do góry!

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Nowy Świat
    Cytat Zamieszczone przez Minael Zobacz posta
    Do czasu. Kopalnie się skończą, bo jest limit. Jak komuś zalezy na czasie, to woli kupić klejki. OK, może ja nie wydaje już na to, ale są inni i to rozmiem.
    Najgorsze jest to, że ktoś kupuje i nie dostaje tego co kupił, albo nie w takim wymiarze jak było oferowane (np. +100%).
    I tu jeszcze to jest do przezycia, jak się nie udało i kasę zwrócą, ale najlepsze są odpowiedzi, że oni nic nie wiedzą i nic nie mogą 0
    A mogą! Klejnoty za nagrody są przyznawane w wiadomościach normalnie. Wystarczy zobaczyć, kto co zakupił - ile dostał i ile powinien. Róznice wyrównać (to tylko elektroniczne cyferki, nic nie kosztują) i problem z głowy. Ale po co - jak można to przeciągać i komplikować zycie graczom. To wygląda najgorzej...
    od założenia sprawy czyli 05.03 nie dostałem żadnej odpowiedz 9 dni i nic, od tej żenującej pomocy, to jest kpina człowiek coś kupuje bo ledwie zaczął grac i nic nie dostał za co zapłacił, dno totalne, nie rozumiem jak tak można traktować graczy

Osadnik
    Serwer
    Kolonia
    jest wyjscie zglaszasz sprawe na policji jako wyludzenie jak by sporo osob sie zebralo to mozna wtedy zlozyc wniosek do sadu o ziorowe wyludzenia
    Ostatnio edytowane przez psychopatix86 ; 15.03.2025 o 00:17

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Nowa Ziemia
    dzisiaj mijają 3 miesiące odkąd BB okradło mnie z pieniędzy. 16.12.2024 kupiłem w promocji trochę klejnotów, oczywiście ich nie dostałem, zgłosiłem do supportu, support informuje mnie, że przekazali zgłoszenie do odpowiedniego działu a tenże odpowiedni dział do tej pory ma mnie w głębokim poważaniu. Wniosek jest taki, że BB utrzymuje się z tego co ukradnie.

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Nowy Świat
    Nie rozumiem dlaczego jaśnie obsługa forum usuwa nie obraźliwe posty dwie godziny temu dodałem:
    że
    05.03 nie otrzymałem zakupionych klejnotów płaciłem paysafecard, dostałem potwierdzenie na maila i od założenia zgłoszenia tego samego dnia na pomocy z wklejonym potwierdzeniem z maila do dnia dzisiejszego nie otrzymałem żadnej odpowiedzi z tej pomocy.
    I bardzo mnie dziwi że podstawowy dział przynoszący dochód jest tak źle obsługiwany, a dział pomocy nie istnieje

Może rzeczywiście powinienem wziąć potwierdzenie i zwrócić się do innych instytucji zajmujących się takimi sprawami
    Ostatnio edytowane przez KingAnts ; 23.03.2025 o 20:34

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Nowy Świat
    Ja też zakupiłem pakiet 11000 klejnotów i ich nie dostałem,napisałem do nich i cisza

Odpowiedz w tym wątku
Strona 3 z 4 PierwszyPierwszy 1 2 3 4 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów