Naiwni ci którzy ufali i kupili klejki, a teraz lament bo nie ma nic
A na spokojnie można uzbierac klejki na kopalnie i byc samowystarczalnym bez wydania złotówki na coś co nie działa
Nowi gracze nie zdają sobie sprawy ze przy zakupie klejek na wiekszą kwotę zostaną okradzeni
kupiłam klejki 28-11-2024 i do tej pry ich nie otrzymałam pomimo kilkakrotnego zgłaszania problemu
Pasowało by sprawdzić, jaki to jest odsetek tych nieudanych zakupów. Czy tak si dzieje w każdym przypadku czy też są tacy co kupili i dostali towar. Tak więc dobrze by było aby ci co zrobili udane zakupy też się wpisali.
Mam wrazenie ze okradają początkujących graczy,zakupiłam klejki 28-11-2024 i do tej pory ich nie otrzymałam.
dłuzej grający juz wiedzą na co mogą sie narazic
ciekawe kto sie bogaci naszym kosztem?,niezły interes pod płaszczykiem legalnej gry
Kupowałem kilka razy za mniejsze kwoty i było ok. Teraz wydałem 200 zł i mimo kilkukrotnych mejli nie mam kasy ani klejków.
Czekam jeszcze 3 dni i usuwam konto.
Ubisoft wykorzystuje pliki cookies w celu umożliwienia jak najlepszego korzystania z naszych stron internetowych.
Dalsze korzystanie z tej strony oznacza zgodę na użycie plików cookies. Więcej informacji w naszej polityce prywatności.