Ja jeszcze poczekam i pomyslę
a mnie udało się na WIN 10 uruchomić Settlers IV złota edycja po polsku![]()
W życiu nie zacznę grać od początku... straciłem to co wypracowałem przez 12 lat grania. I co? Za rok czy dwa lata na nowo utracę wyspę? Wolne żarty. Konkurencja nie śpi.... jest trochę podobnych gier Wiem że to juz nie to, ale tak naprawdę działo się coś na settlersacch tylko podczas eventów, czasem było trudno skompletować ekipę na ŁG... Jak powróci możliwość wejścia na wyspę - chętnie pogram, ale już nie tak, ze powodu braku apki na telefon, brałem lapka ze sobą w podróż np, do rodziny by sie zalogować przynajmniej raz dziennie i zrobić zadanie gildijne. Ale własnie otrzymałem lekcję ... Ciekawe czy właściciel zdaje sobie sprawę z tego ilu lojalnych graczy właśnie traci...
Tak jak pisałem wcześniej, na 100% wyspy nie zostały skasowane, tylko są zablokowaną strefą. Tak więc co niektórzy nie mają co sie martwić. Nie warto też zakładać nowych kont.
Blokady stref zdarzały się od zawsze, np po postawieniu budynków w "trefnych" miejscach. Problem jest reakcja Blu eByt e na cała sytuacje. Jak dobrze pamiętam najdłużej trzeba było czekać tydzień. Teraz będzie na pewno dłużej. Z drugiej strony, gra może zacząć działać bez uprzedzenia, warto więc sprawdzać codziennie i informować innych jak da się wejść.
No to zobaczymy jak będzie bo jak na razie jest fatalnie . U mnie 8 lat grania poszło do kibla i nie zamierzam tworzyć konta na nowo . Pozdrawiam wszystkich
Na juro zapowiadają konserwe
Ciekawi mnie czy ta konserwa coś wniesie do blokad wysp