ktoś coś wie ile to potrwa ?
ktoś coś wie ile to potrwa ?
tego nie wie nikt......
Nic chyba bardziej nie wkur... niż to, że nawet na głównej stronie nie potrafią cholernej informacji wstawić ze zwykłym (należącym się nam) przepraszam! :/
Czekamy do środy rano kiedy wyłączą event i liczymy że to przywróci mozliwość grania. Jeśli nie, to bardzo prawdopodobne że to koniec naszych kont na TSO i mała nadzieja że coś się zmieni.
U mnie to samo. Od niedzieli (02.03.2025) nie moge sie zalogowac. Pozostalo mi ponad 30K kwiatkow do wydania, pola nie sa premiowane.
To najwieksza kleska BB odkad gram, dolaczam sie do slow kolegi i rowniez naiwnie wierze w zadoscuczynienie.
Być może trzeba będzie poczekać dłużej, do najbliższej konserwy, która całkowicie dezaktywuje event walentynkowy i wtedy zobaczymy czy nasze konta wrócą.
Settlers OFF line z tą grą normalnie masakra, kiedy jakaś konserwa lub jakieś wiadomości?
Mnie od wczoraj wywaliło z Złotej Góry śmieszne jest to że mąż normalnie się loguje a ja nie mogę się zalogować a mamy ten sam serwer
Ja nie mogę od wczoraj zalogować się na serwer Złota Góra a mąż ma to samo ten sam serwer i się normalnie loguje
Gdzie jest BB_Penelopa, nasz wspaniały CM - Community Manager ?