Pobiliśmy rekord !!!
Dokładnie tydzień bez możliwości zalogowania.
TSO = The Settlers Offline.
Pobiliśmy rekord !!!
Dokładnie tydzień bez możliwości zalogowania.
TSO = The Settlers Offline.
Trzeba powoli sobie uzmysłowić że to koniec...
żenada, klejnoty za logowanie przepadły
Ja tydzień temu w niedzielę o 18.00 miałem około 55k kwiatków, drugie tyle mogłem nazbierać z upraw, odkrywców i handlu, albo i więcej.....
Niestety, nie mam możliwości tych nazbieranych kwiatów wydać, oddać , rozdać, cokolwiek ......
Więc nie płacz, że straciłeś 100 klejnotów, bo to dopiero początek Twoich strat w grze The Settlers Offline![]()
Irek nie stresuj sie setlersy to tylko gra no chyba ze nie masz innego celu niz siedziec cale zycie w 1 grze , ja co chcialem to zrobilem teraz sie bawie ta gra nie jest dla mnie najwazniejsza mam inne sprawy w zyciu niz tylko siedzienie caly czas w tej grze , bedzie dostepna to sie pobawie dalej a nie rozpaczam bo mam tyle i tyle kwiatkow z eventu i nie moge sie zalogowac pomysl co inni maja powiedziec na dolinie jak nie mogli sie tez wejsc do gry. nudzi mi sie to ide do innej gry albo robie co innego , sety to nie jest zycie ze musisz byc tam codziennie
.od wczoraj nie moge wejsc na wyspe
Ostatnio edytowane przez wiktorynka123 ; 03.03.2025 o 03:26
Nie płaczę, stwierdzam fakt...
A wogóle gdzieś jest informacja czy robią coś z tym że nie mozna się logować czy klasycznie nikt nic nie wie?
?