Odpowiedz w tym wątku
Strona 7 z 14 PierwszyPierwszy ... 5 6 7 8 9 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 61 do 70 z 131

Wątek: Brak możliwości zalogowania

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Złota Góra
    Cytat Zamieszczone przez dorisday Zobacz posta
    30.01.2024 r.-na poczcie zero odpowiedzi z supportu i brak możliwości zalogowania (((( Pozdrawiam gildię sligo i wszystkich graczy ze Złotej Góry)))
    Wbijaj Doris do mnie, poczekamy razem...
    Ps. tak przy okazji, żeby Ci ktoś nie zakosił portowej, stoi tak na widoku, a pisałem, że przechowam, zaopiekuję się...

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Złota Góra
    Cytat Zamieszczone przez Anna634 Zobacz posta
    Nadal to samo, dalej nie da się wejść na wyspę
    Aniu widzę że z naszej gildii nie tylko mnie to dotknęło. Ciekawe ile jeszcze osób nie może się zalogować?

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Złota Góra
    U mnie dzisiaj tak samo. Support mi odpisał:
    "Witaj,

dziękujemy za skontaktowanie się z nami.

W opisanym przez Ciebie przypadku możemy doraźnie zasugerować wyczyszczenie pamięci podręcznej przeglądarki, ciasteczek oraz pamięci DNS. Sprawdź także, czy uda Ci się zalogować do gry, korzystając z innej przeglądarki i trybu incognito.
    Jeśli po wykonaniu tych kroków nic się nie zmieni, prześlij odpowiedź w tym zgłoszeniu i załącz zrzut ekranu przedstawiający problem.
    Pamiętaj proszę, aby na zrzutach widoczne było całe okno przeglądarki oraz czas systemowy oraz by były one zapisane w formacie jpg lub png.

W razie potrzeby proszę utworzyć nowe zgłoszenie bądź otworzyć już istniejące.

Pozdrawiamy
    Zespół The Settlers Online"
    ... oczywiście nie pomogło. Nawet przez Klient Flash Portable próbowałem i to samo

Osadnik
    Serwer
    Złota Góra
    Cytat Zamieszczone przez JakiJaJack Zobacz posta
    Wbijaj Doris do mnie, poczekamy razem...
    Ps. tak przy okazji, żeby Ci ktoś nie zakosił portowej, stoi tak na widoku, a pisałem, że przechowam, zaopiekuję się...
    Moja wina, moja wina, mogłam ci ją podesłać i schowałbyś, ach co to będzie co to będzie?
    Wynajmę cbś i znajdą złodzieja najwyzej, jak mi zniknie))))

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Złota Góra
    już drugi dzień nie mogę wejść na grę,
    gram dopiero od dwóch miesięcy, ale chyba trzeba to zakończyć, gra bardzo niestabilna,

rozumiem teraz tego pana walącego młotkiem w komputer

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Złota Góra
    Cytat Zamieszczone przez Krukorowski Zobacz posta
    już drugi dzień nie mogę wejść na grę,
    gram dopiero od dwóch miesięcy, ale chyba trzeba to zakończyć, gra bardzo niestabilna,

rozumiem teraz tego pana walącego młotkiem w komputer
    To przedstawia jak support rozwiązuje ten problem

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Złota Góra
    Proponuje aby szanowny Zespół The Settlers Online zabrał się do pracy i usunął awarię o której pisze coraz większa ilość osób. doraźne sugerowanie rozwiązań nie przynosi rezultatów a naraża szanowny zespół na śmieszność. Gdybym w pracy wykazywał podobną aktywność i zaangażowanie to wylano by mnie na zbity p...... bez "doraźnej sugestii" Pozdrawiam graczy Złotej Góry i nie tylko życząc anielskiej cierpliwości

Walder 2023

Początkujący Osadnik Awatar Jadowitek
    Serwer
    Złota Góra
    Witam połączonych przez przerwanie połącznia, tylko w BB takie cuda. Aby wszystko śmigało trzeba przestać grać i sobie wyobrażać że śmiga, tak miałem przez trzy lata i "działało" Od wczoraj mam tak samo jak osoby piszące powyżej. Drogie, szanowne BB, zamiast tworzyć gry, weźcie sobie wiaderka, foremki, idźcie do piaskownicy i stawiajcie babki, więcej pożytku z tego będzie niż obecnie jest a i zdrowiej dla wszystkich lub zacznijcie psuć grę to może w końcu będzie działać bo na razie jest odwrotnie. Ps. Dajcie coś do picia gościowi z młotkiem od dwóch dni pracuje bez wytchnienia

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Złota Góra
    Cytat Zamieszczone przez Andrzej1965 Zobacz posta
    Aniu widzę że z naszej gildii nie tylko mnie to dotknęło. Ciekawe ile jeszcze osób nie może się zalogować?
    Pisałam do Ciebie prywatnej wiadomości Tak wiele osób to dotknęło Ja od wczoraj od 6 nie mogę wejść

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Złota Góra
    Cytat Zamieszczone przez Qu4si Zobacz posta
    U mnie dzisiaj tak samo. Support mi odpisał:
    "Witaj,

dziękujemy za skontaktowanie się z nami.

W opisanym przez Ciebie przypadku możemy doraźnie zasugerować wyczyszczenie pamięci podręcznej przeglądarki, ciasteczek oraz pamięci DNS. Sprawdź także, czy uda Ci się zalogować do gry, korzystając z innej przeglądarki i trybu incognito.
    Jeśli po wykonaniu tych kroków nic się nie zmieni, prześlij odpowiedź w tym zgłoszeniu i załącz zrzut ekranu przedstawiający problem.
    Pamiętaj proszę, aby na zrzutach widoczne było całe okno przeglądarki oraz czas systemowy oraz by były one zapisane w formacie jpg lub png.

W razie potrzeby proszę utworzyć nowe zgłoszenie bądź otworzyć już istniejące.

Pozdrawiamy
    Zespół The Settlers Online"
    ... oczywiście nie pomogło. Nawet przez Klient Flash Portable próbowałem i to samo
    Potwierdzam, taką samą odpowiedz otrzymałam z Support

Odpowiedz w tym wątku
Strona 7 z 14 PierwszyPierwszy ... 5 6 7 8 9 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów