U mnie dzisiaj tak samo. Support mi odpisał:
"Witaj,
dziękujemy za skontaktowanie się z nami.
W opisanym przez Ciebie przypadku możemy doraźnie zasugerować wyczyszczenie pamięci podręcznej przeglądarki, ciasteczek oraz pamięci DNS. Sprawdź także, czy uda Ci się zalogować do gry, korzystając z innej przeglądarki i trybu incognito.
Jeśli po wykonaniu tych kroków nic się nie zmieni, prześlij odpowiedź w tym zgłoszeniu i załącz zrzut ekranu przedstawiający problem.
Pamiętaj proszę, aby na zrzutach widoczne było całe okno przeglądarki oraz czas systemowy oraz by były one zapisane w formacie jpg lub png.
W razie potrzeby proszę utworzyć nowe zgłoszenie bądź otworzyć już istniejące.
Pozdrawiamy
Zespół The Settlers Online"
... oczywiście nie pomogło. Nawet przez Klient Flash Portable próbowałem i to samo
już drugi dzień nie mogę wejść na grę,
gram dopiero od dwóch miesięcy, ale chyba trzeba to zakończyć, gra bardzo niestabilna,
rozumiem teraz tego pana walącego młotkiem w komputer![]()
Proponuje aby szanowny Zespół The Settlers Online zabrał się do pracy i usunął awarię o której pisze coraz większa ilość osób. doraźne sugerowanie rozwiązań nie przynosi rezultatów a naraża szanowny zespół na śmieszność. Gdybym w pracy wykazywał podobną aktywność i zaangażowanie to wylano by mnie na zbity p...... bez "doraźnej sugestii" Pozdrawiam graczy Złotej Góry i nie tylko życząc anielskiej cierpliwości
Walder 2023
Witam połączonych przez przerwanie połącznia, tylko w BB takie cuda. Aby wszystko śmigało trzeba przestać grać i sobie wyobrażać że śmiga, tak miałem przez trzy lata i "działało" Od wczoraj mam tak samo jak osoby piszące powyżej. Drogie, szanowne BB, zamiast tworzyć gry, weźcie sobie wiaderka, foremki, idźcie do piaskownicy i stawiajcie babki, więcej pożytku z tego będzie niż obecnie jest a i zdrowiej dla wszystkich lub zacznijcie psuć grę to może w końcu będzie działać bo na razie jest odwrotnie. Ps. Dajcie coś do picia gościowi z młotkiem od dwóch dni pracuje bez wytchnienia![]()