Wszyscy tylko narzekają, a przecież są postępy. Wcześniej zawieszało się na etapie uruchamiania, a teraz można już wejść i dopiero wtedy wywala. W tym tempie jest spora szansa, że do gwiazdki będzie już można pograć normalnie godzinkę - dwie. :/
Wszyscy tylko narzekają, a przecież są postępy. Wcześniej zawieszało się na etapie uruchamiania, a teraz można już wejść i dopiero wtedy wywala. W tym tempie jest spora szansa, że do gwiazdki będzie już można pograć normalnie godzinkę - dwie. :/
kamil wyczysc cache_hehe.....odpowiedz jakos admina z wczoraj albo przedwczoraj
...i Szanowni Administratorzy,
zmieniajcie dalej nazwy 'piwo' na 'napitek' , bo przecież to jest tak istotne, że czekać nie może.
Rozpuszcza młodzież, zachęca do picia i Bóg jeden wie co jeszcze...
Kasujcie dalej wątki o nieuczciwych graczach, bo przecież ujawnianie i przestrzeganie przed nimi to nic innego jak według Was szykanowanie i dyskryminowanie oszustów.
Wszystko to róbcie, a serwery niech padają.
dokladnie Szynszyl_jak pisalem bardzo wazne bylo wprowadzenie dodatkowych kolejek budowania za 80 klejnotow_stac mnie,ale watpie by chociaz 1% graczy zamiast kupic papuge kupi 3 kolejki budowaniaswoja droga nie rozumiem,dlaczego kopalnie sie zawalaja a np. kamieniarze nie???i nadal mimo usilnych staran tego nie rozumiem
bym zapomnial_nazwy typu lotr,lotrzyk,zboj tez nalezy zmienic bo moim zdaniem bardziej demoralizujace niz slowo piwo![]()
a najlepszym eventem dla graczy bedzie stabilny serwer a nie jajeczka czy pileczki
...i jeszcze wycofać miecze i łuki - bo biedne dzieci się zdemoralizują - niech armia walczy na poduchy ;p
A teraz na poważnie - naprawcie do cholery tą grę bo strzelę sobie focha ;p hahahaha
A ja już mam właściwie wyłożoną laskę na tą grę. Powody:
1. Brak wiadomości z supportu na moje zgłoszenia
2.Problem z logowaniem, zdarza się że już rezygnuję z logowania i wyłączam zakładkę z grą
3.Bugi
3.Satysfakcja z eventów jest u mnie uspokajana na stronie testowej. Więc jak wracam na tą to już mi się nudzi.
4.Moderatorzy zniechęcają, kilka osób powinno wiedzieć co mam na myśli
5.Opóźnienia
6.Wracając do punktu 1 pisałem na forum już kilkakrotnie w sprawie braku odpowiedzi na moje zgłoszenia. Pisząc do supportu i przypominając o wcześniejszych moich zgłoszeniach i tak nie uzyskałem kontaktu. Ale jak wdałem się w mały konflikt z MOD_liszka to Administrator BB od razu pojawił się na serwerze i zaczął mnie wypytywać przez pół godziny co się stało, pomimo że to ja miałem racje i tak mi jej nie przyznano. Sprawa ucichła a ja nadal jestem traktowany przez tego moderatora w taki sam sposób. Myślałem że ta rozmowa czymś poskutkuje ale widzę że szybciej ściana pomoże mi pozbierać upuszczony słonecznik niż support wyjaśnić coś na forum. W późniejszym czasie z braku zaangażowania BB na forum ludzie prosili o ankiety ale i tak support ma w nosie forum. Piszą że wszystkie posty są analizowane a pomimo naszych zgłoszeń support nic nie zmienił więc ja nie wiem co dalej robić. Nie wiemy też jak są przyjmowane nasze propozycje. Bo jeżeli tak jak zgłoszenia z problemami technicznymi to lepiej będzie jak zakładka "pomysły i sugestie" na forum zostanie zlikwidowana, przynajmniej zaoszczędzi to czasu innym graczom i ich pomysły zachowają dla siebie. Bo wolałbym rozmawiać sam ze sobą niż mówić do kogoś kto mnie nie słucha.
7.W tym punkcie przeproszę za 6 gdyż miał być trochę krótszy ale prawdy jaka krąży wokół tej gry nie da się opisać w sposób pozytywny.
8.Support wszystko zwala na dostawcę mojego internetu.
9.Dzwoniąc do dostawcy internetu powiedzieli że jako jestem klientem już kilka lat to moje połączenie jest dobrze kontrolowane i wszelkie problemy są raczej związane z waszymi serwerami. W tej kwestii wierze bardziej usługodawcy który nigdy mnie nie zawiódł a w razie problemu po jednym telefonie wszystko wracało do normy a czasami byłem zwolniony a abonamentu za dany miesiąc. Jak widać to jest raczej porządna firma i dostawca mojego internetu nie przynosi mi "Syfu w wiadrze". Więc przestańcie już zwalać wszystko na mój internet bo jest to trochę bezpodstawne.
10.Mógłbym jeszcze tu coś napisać ale właśnie sobie uświadomiłem że support ma w "dupie" ten post...
Dzięki za uwagę.
Ostatnio edytowane przez Piotru70 ; 30.05.2012 o 19:56
Pytanie czy wersja polska gry podlega jakoś pod niemieckiego wydawcę i czy można w jakiś sposób zgłosić niekompetentność polskiego supportu? Bo to trzeba gdzieś poruszyć...moderatorzy na czatach są "panami" własnego podwórka którzy swoich znajomych nie karzą nawet za duze nadużycia regulaminu a drugiego karzą od razu banami za błahostki ....Support nie przyjmuje w cale zgłoszeń błedów gry jak by wogóle nie istniieli, to ja się pytam czy taka gra ma sens istnienia ?? Ciagnać kasę od graczy to każdy potrafi ale żeby wywiązać się ze swoich zadań do juz tak dobrze im nie wychodzi...Dlatego trzeba zbadać jak sprawa sie ma WERSJA POLSKA >>>a wydawca Niemiecki
No pogratulować drogim Administratorom
Gra działa z dnia na dzień coraz lepiej. Strasznie podnosi to adrenalinę, i może być stosowane zastępczo- zamiast oglądania horrorów lub skoków na bungee.
Tak więc włączamy komputer.
Przez chwilę pocinamy sobie w gierki o ogromnych wymaganiach sprzętowych - działa bez zarzutu, brak lagów, brak co 2 min niemożności połączenia z serwerem, brak wylogowań w czasie najważniejszych czynności w grze
Następnie dla odmiany przełączamy się na jakąś prostą gierkę przeglądarkową..... i co się dzieje?
W pierwszej kolejności musisz wyczyścić pamięć podręczną przeglądarki (zwykle skrót Ctrl+Shift+Del) i odświeżyć stronę z grą;
Upewnić się, że zainstalowana jest aktualna wersja wtyczki Flash Player.
Na wszelki wypadek pobrać najnowszą wersję Flash Player.
Spróbować logowania się do gry przy użyciu innej przeglądarki niż dotychczasowa.
Wypróbować wszystkie możliwe przeglądarki.
Upewnić się, że nasz net jest najszybszy
Upewnić się,że nas sprzęt spełnia wszystkie wymagania
Upewnić się ,ze w pobliżu nie ma żadnego ciężkiego przedmiotu, którym moglibyśmy roz....walić monitor
Gratulujemy ...oczywiście rozumiemy, że to wina przygotowywanego eventu, albo problemy globalnej sieci, albo konfiguracji serwera, a może sprawdźcie dostawcę waszego neta, czy nie przyblokował wam portów
Nie da się grać dla przyjemności?
Może ktoś coś z tym wreszcie zrobi?