Zobacz wyniki ankiety: Popierasz?

Głosujących
35. Nie możesz głosować w tej sondzie
  • Tak

28 80.00%
  • Nie

7 20.00%
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 10

Wątek: Nowa premia bojowa w Specjalnym Magazynie Prowiantu do zaliczania łupów: Złoty bełt

Osadnik
    Serwer
    Nowy Świat

Nowa premia bojowa w Specjalnym Magazynie Prowiantu do zaliczania łupów: Złoty bełt

Zdaje się były pomysły ze specjalnym szybkim generałem do kupowania łupów, a ja tu mam pomysł na specjalną premię do tego rodzaju zastosowań.
    Oczywiście premie do ubijania przeciwników już mamy: strzały i skrytobójca.
    Ale ubijają one sporo przeciwników i są drogie, słabo dostępne.

Możnaby więc zaproponować stosowną premię do wytwarzania w Specjalnym Magazynie Prowiantu.

Surowcem do wytwarzania premii mogłoby być przykładowo złoto, bo osobiście uważam, że na dlaszym etapie gry brakuje zastosowań dla tego towaru, a produkcja jest raczej spora. Prowadzi to do hiperinflacji. Mogłoby to pomóc ograniczyć problem.

nazwa: Złoty bełt

Produkcja:
    - koszt: 400 monet
    - czas: 15 min.

Działanie:
    - 20-30 obrażeń
    - atakuje najsłabsze jednostki

Takie wartości pozwoliłaby załatwić jakąś słabszą jednostkę typu konie, jednostki strzeleckie, ale raczej nie w krawcach, gdzie jednostki bywają silniejsze, ani nowych przygodach epickich, których jeszcze nie robiłem, ale tak przypuszczam.
    Dlatego mogłaby też być wersja droższa i silniejsza do takich zastosowań:

nazwa: Złota włócznia (lub Złoty oszczep)

Produkcja:
    - koszt: 1200 monet
    - czas: 30 min.

Działanie:
    - 60-80 obrażeń
    - atakuje najsłabsze jednostki

Wartości są oczywiście przykładowe, chciałem zapodać pomysł na tego typu premię. Można wpisywać w komentarzach swoje propozycje parametrów takiej premii.

Receptura na to mogłaby być do kupienia za prezenty podczas wydarzenia Bożonarodzeniowego.
    Gdy sprzeczasz się z idiotą, on najprawdopodobniej robi dokładnie to samo ...

Osadnik
    Serwer
    Złota Góra
    pomysl fajny tylko ta nazwa "zloty belt"... jakas taka malo ekskluzywna

Odkrywca Awatar sparkz
    Serwer
    Nowa Ziemia
    Sprzedawanie zaproszen to nie planowany feature gry tylko skutek uboczny nieudolnego designu, wiec nie spodziewalbym sie zeby kiedykolwiek do gry weszlo cokolwiek co ten proces wspomaga.

Tak czy inaczej nie ma powodu zeby nie zaglosowac na TAK, bo nikt by na tym nie stracil.
    "A necromancer is just a really, really late healer"

Odkrywca Awatar Rosadamascena
    Serwer
    Złota Góra
    Cytat Zamieszczone przez GbrL Zobacz posta
    pomysl fajny tylko ta nazwa "zloty belt"... jakas taka malo ekskluzywna
    To zależy jak rozumieć słowo "bełt" :P Jeśli uznac, że chodzi o "strzałę do kuszy" wcale nie brzmi to źle Jak dla mnie pomysł niegłupi, nazwy też ok.

Początkujący Odkrywca Awatar browar69
    Serwer
    Złota Góra
    I 200 dropów na jednodniowym premium? Propozycja uderza w graczy aktywnych i kupujących premium za klejnoty. Poza tym przygody kilkuosobowe powstały by robić je wspólnie, a nie by nimi handlować więc udział 15 minutowy i tak jest małym wkładem we wspólną rozgrywkę.

Nie.
    Tylko dwie rzeczy są nieskończone: ilość bugów oraz ludzka głupota. Pewne również są tylko dwie – śmierć i nieudana konserwacja. Bo podatki są jak płot, tygrys przeskoczy, szczur się prześlizgnie, a bydło zostanie.

Odkrywca Awatar Hakardrag
    Serwer
    Słoneczny Gród
    Jestem na TAK.

Chciałbym aby spec magazyn produkował także i inne premie np.: x4 czy x5 na 12, 24 i 48 godz. Aby wilk był syty i owca cała... to niechby BB sprzedawał na nie stałe licencje - jak to robi ostatnio. Skład surowcowy do ich produkcji jest mi obojętny

Community Manager Awatar BB_Penelopa
    Serwer
    Nowa Ziemia
    Witam.

Sugestia została przekazana deweloperowi.

Pozdrawiam,
    BB_Penelopa

Początkujący Odkrywca Awatar Achazu
    Serwer
    Dolina Odkrywców
    Bełt to mało trafiona nazwa :/

Odkrywca Awatar Rosadamascena
    Serwer
    Złota Góra
    Cytat Zamieszczone przez Achazu Zobacz posta
    Bełt to mało trafiona nazwa :/
    Jejku... A to nazwa jest najważniejsza? Akurat to jest do ustalenia, w BB mogą wymyślić zupełnie inną... Wg mnie bardziej liczy się sama idea niż takie drobiazgi jak to czy będzie to "złoty strzał" czy "złoty bełt"

Moderator Forum Awatar Uranos_old
    Serwer
    Nowa Ziemia
    Witam,

z uwagi na brak zainteresowania (ostatni wpis 21.10.2015 r.) zamykam wątek i przenoszę go do archiwum.

Pozdrawiam,
    MOD_Uranos

Uprawnienia umieszczania postów