Strona 3 z 3 PierwszyPierwszy 1 2 3
Pokaż wyniki od 21 do 29 z 29

Wątek: Nie dostałem przygody "Pisankowe Przygody"

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Słoneczny Gród
    po ukończeniu misji 5 cierpliwie czekałem na następną ale się nie doczekałem i co? mogłem jedynie zakończyć zadanie natychmiast za 95 diamentów oczywiście! Lipa!!!!

a 6 lub 7 (następna) po godzinie normalnie się pojawiła oddajcie za bilety!!
    Ostatnio edytowane przez Marian00 ; 13.04.2012 o 16:22

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Czarci Gaj
    U mnie to samo się dzieje wczoraj skończyłem 2 misje i nic 3 nie dostałem

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Nowy Świat
    A u mnie występuje problem z misją "Koniec przygody": mam za zadanie "Pisanki w knieje", ale niestety żadnej mapy nie dostałem... Wie ktoś co z tym fantem zrobić?

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Czarci Gaj
    Suport nie odpowiada i pewnie nie odpowie. Zalała ich fala maili z tym samym problemem co wszyscy tu mają :/. No właśnie to nie fair inni mają a inni nie. Nikt też nie wypowiada się tutaj z administratorów.

Odkrywca Awatar zylaja
    Serwer
    Nowa Ziemia
    Cytat Zamieszczone przez Nakahed90 Zobacz posta
    A u mnie występuje problem z misją "Koniec przygody": mam za zadanie "Pisanki w knieje", ale niestety żadnej mapy nie dostałem... Wie ktoś co z tym fantem zrobić?
    jak nie dostales mapy to kup ja za 10 golda ktory ci i tak zostanie zwrocony

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Czarci Gaj
    No i co z tego,że kupi? I tak mu nie przyjdzie kolejna. To jest jakaś kpina, jak już to każdy powinien grać na równych prawach a nie inni dostają przygody drudzy nie i nic z tym nie robią.

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Czarci Gaj
    Cytat Zamieszczone przez xdeo3000x Zobacz posta
    No i co z tego,że kupi? I tak mu nie przyjdzie kolejna. To jest jakaś kpina, jak już to każdy powinien grać na równych prawach a nie inni dostają przygody drudzy nie i nic z tym nie robią.
    zgadzam sie w 100%. Gdybym dostał pisanki za misje, których jeszcze nie mogłem wykonać to miałbym już prawie 900 pisanek, wiec za 2 dni móglbym nająć odjechanego generała. W takim wypadku będe musiał poczekać jeszcze z tydzień ! (handel handel handel)

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Czarci Gaj
    Mam wrażenie że nas po prostu olewają. Suport milczy i nawet żaden z administratorów się nie wypowie na ten temat no ludzie traktujcie nas poważnie.

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Czarci Gaj
    ja po pierwszej stoje ,kupowale w sklep[ie zeby ruszyc nic !
    z handlu jest te 2k jajec ale ja chce swoje jajca !
    a stac to mi moze ale nie musi jak tu !

Strona 3 z 3 PierwszyPierwszy 1 2 3

Uprawnienia umieszczania postów