Po pierwszym zadaniu z drewnem i kliknięciu na jego zakończeniu,
dostałem nowe zadanie "Pisankowe podchody etap: 1"
ale nie dostałem wiadomości z Przygodą, przez co nie mam samej przygody.
O co common?
Jak mogę dostać tą przygodę?
Po pierwszym zadaniu z drewnem i kliknięciu na jego zakończeniu,
dostałem nowe zadanie "Pisankowe podchody etap: 1"
ale nie dostałem wiadomości z Przygodą, przez co nie mam samej przygody.
O co common?
Jak mogę dostać tą przygodę?
Odpowiednią przygodę możesz kupić za kilka Monet w Sklepie. Proszę pamiętać, że Pisanki dostaje się za wykonywanie świątecznych misji, nie za sam fakt ukończenia świątecznej przygody.
Zrób relog, mi czasem sie zderza ze wiadomości dochodzą dopiero po re logu, nie zawsze ale czasem sie tak zdarza.
Kupiłem przygodę, przeszedłem ją i dostałem kolejne zadanie nr 2, po czym przygodę do niego.
Przygodę 2 też przeszedłem i teraz nie dostaję kolejnego zadania. One (zadania) przychodzą w jakichś interwałach czasowych?
Mam ten sam problem lolobo. A widzę, że dalej nie ma żadnego rozwiązania ;//. co dalej z tym fantem?
Okazuje się, że trzeba samemu kupić kolejną przygodę. Po jej przejściu pojawia się nowe zadanie + dostaje się jeszcze raz tą przygodę którą się przeszło.
Coś mi się wydaje, że tak już trzeba będzie do końca wielkanocnego eventu, możliwe też że poprawią to z kolejnym deployem w czwartek.
ale z jakiej racji mam wydawać złoto, przez ich błędy?://
jakie błędy?! Mi przygody przychodzą co ok godzinę po wykonanie poprzedniej. Zróbcie co jakiś czas relog, każdy się na to rzucił to może jakieś za wiechy są.
Bardzo możliwe, ale nie da się ukryć, że lekko irytujące.
Ostatnio edytowane przez lolobo ; 12.04.2012 o 14:34
robiłem już kilka razy relog i to nic nie daje. Jak nie błędy to co to jest?. Hmm...? Najlepiej jakby ktoś wiedział co dalej z tym problemem zrobić.