Ma ten sam kłopot bo nie dostałem 2 mapki do misji ale gorsze jest to ze przed otrzymaniem 2 misji kopiłem sobie 3 misje z kufra na 2 zadanie (bo myślałem ze coś dostane) i je zrobiłem wiec nie mam możliwości jej wykonania co z tym fantem zrobić :/
Ma ten sam kłopot bo nie dostałem 2 mapki do misji ale gorsze jest to ze przed otrzymaniem 2 misji kopiłem sobie 3 misje z kufra na 2 zadanie (bo myślałem ze coś dostane) i je zrobiłem wiec nie mam możliwości jej wykonania co z tym fantem zrobić :/
Ja posłuchałem set2g.
Wylogowałem się i zostawiłem grę w spokoju na jakąś godzinę. Potem zalogowałem i pojawiło się zadanie a po nim misja.
Po tym znowu wylogowanie i odczekanie jakiegoś czasu i logowanie i znowu jest zadanie i misja.
Spróbujcie w ten sposób, one po prostu nie przychodzą jedna za drugą.
Owszem powinny przychodzić w tempie jedna na godzinę. Ale u bardzo wielu osób jest bug ze nie przychodzą w ogóle kolejne części od kilku godzin.
No właśnie u mnie jest ten sam błąd, może ktoś z Administracji sie wypowie ? kiedy to się skończy :>? wszyscy maja pisanki a ja nie mam![]()
![]()
No właśnie, ja mam ten sam błąd, nie pojawia się nowe zadanie od 6 godzin, ba... od 6 godzin wciąż nie otrzymałem 30 jajek za znalezienie wszystkich pisanek na mapce...
Czy ktoś z administracji oficjalnie się wypowie w czym problem?? Ja wykonałem 3 świąteczne eventy, a na czwarty czekam od wczoraj, będzie już dobre z 18h...
Ja tak samo mam czekam na event już od wczoraj :/. Pisałem też do suportu i milczą w tej sprawie
no i coś już wiadomo :>?
Też napisałam do suportu i też nie dostałam odpowiedzi a pisałam prawie 24 godziny temu. Ukończyłam trzecią przygodę czwartej już nie dostałam. Niestety suport ani nie odpowiada ani nie wypowiada się w tej sprawie. Co jest mocno nie fer bo cześć graczy ma pisanki w dużej ilości po ukończeniu przygód a część ma ich kilka.
z