Mnie się pomysł podoba. Nie dość że coś by się działo to z zamieszczonej propozycji wynika że i korzyści byłyby wymierne, może nie dla wszystkich ale dla tych co chcą się bawić i robią sporo przygód na pewno.
Tak
Nie
Mnie się pomysł podoba. Nie dość że coś by się działo to z zamieszczonej propozycji wynika że i korzyści byłyby wymierne, może nie dla wszystkich ale dla tych co chcą się bawić i robią sporo przygód na pewno.
Port z Wyspy Piratow można tu zastyosować.
Pomysł takiego portu super! I jak najbardziej jestem za wprowadzeniem czegoś takiego do gry, coś co wymagałoby na prawdę dużych ilości wszystkiego, ale żeby nie można go było kupić za klejnoty.
Pomysł ciekawy, większość jest za i nic. A szkoda.
ale jak juz mozna by bylo skumulowac te "skroty" czasu to w sumie nie takie buhaha
a ja mam pomysł na ten wielki i kosztowny budynek
AKADEMIA
myśląc do PVP w akademi ustawiałbyś atak albo obrona
jak jedziesz na przygode ustawiasz atak. pożera wtedy miecze, napiteki i chlebek kiełkaskę i może wodę
jak idziesz spać to ustawiasz obrone wyspy i umieszczasz wojsko w akademii - pożera np armaty albo monety jako żołd
można zmienić status w akademii max 2 razy na dobę...
wtedy premie lepszego zaciągu aktywowałbyś na akademii a nie na koszarach...
budynek byłby wielkości baraków ale potrzebowałby surowców do działania - niestety musiałby być dostępny od wczesnych poziomów jeśli ma być fair dla wszystkich jak będzie Pvp
ale uważam że bez walk na wyspach domowych możnaby wymyślić np premie za surowce w akademii - plusy dla powiedzmy łuczników kosztują łuki i napitek albo inne jedzonko i dzięki temu dany łucziki np strzela celniej albo ma o 10 pkt więcej życia...
jakby chciać iść dalej to może to działać tylko do jednej wykonywanej właśnie przygody - wtedy sens istnienia akademii nigdy nie zaniknie
no i jak już mówione było o specjalistach ja chciałbym żeby można było wysyłać geologa na misję odnawiania złóż - wysyłasz go na 24h a wtedy on co np 2 h uzupełnia losowe złoże o 50% jego pierwotnej pojemności - najlepiej jabyś mógł wybierać którym rodzajem złoża miałby się zająć - wtedy jak nie grasz przez chwilę to puszczasz jednego do marmuru - drugiego do żelaza i jest spoko
EDIT:
teraz tak sobie myślałem, nad tym i jak się ktoś zainteresuje to mam jeszcze jeden pomysł - na budynek
Warsztat Szalonego Naukowca - mógłby wytwarzać np rzadkie premie lub zamieniać surowce na klejnoty....
Ostatnio edytowane przez fenixpiotr ; 04.08.2014 o 22:37
+A+M+D+G+
btw na testowym jest jakas ankieta odnosnie walki![]()
B-B wymyślcie cos bo mi juz nawet do gwiazdy nie chce się towaru przekaładac.
Nawet niezły pomysł, tylko co to znaczy długo. Jestem już grubo po czterdziestce i chcę DOŻYĆ.
Wystarczy, że przy ludkach do osiągnięć wykwalifikowanie wszystkich zajmie mi 15 LAT!!!