Zobacz wyniki ankiety: Czy podoba Ci się takie rozwiązanie>??

Głosujących
106. Nie możesz głosować w tej sondzie
  • TAK !!!

56 52.83%
  • NIE !!!

50 47.17%
Strona 2 z 3 PierwszyPierwszy 1 2 3 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 27

Wątek: Przedmioty Kolekcjonerskie a Nagroda za odszukanie.

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Nowa Ziemia
    Witam
    Nagroda za odszukanie bonusu, jest zbędna, nawet jeśli miała by to być 1 deska z drewna iglastego.
    Pozdrawiam

Odkrywca Awatar anael6669
    Serwer
    Nowa Ziemia
    Cytat Zamieszczone przez TheMe Zobacz posta
    Logika powalajaca.,, Teraz czekac, az ktos zacznie marudzic, ze dropa to trzeba zaakceptowac, potem jeszcze do magazynu wrzucic...
    tacy już są
    • Konstytucja Rzeczypospolitej Polskiej gwarantuje każdemu wolność wypowiedzi. WOLNOŚĆ WYPOWIEDZI GWARANTUJE ZAKAZ CENZURY.....
    • Więc co mi się podoba to pisze i wara od tego........

Początkujący Odkrywca
    Serwer
    Nowy Świat
    a moze chcecie nagrode za kazde klikniecie w grze i nagrode za niewejscie go gry na jeden dzien ..

Osadnik Awatar fenixpiotr
    Serwer
    Kolonia
    ja jestem zadanie iż to zbierania nie powinno być zadaniem tylko powinno się pojawiać kilka przedmiotów co jakiś czsa i zbierasz

max to 25 rzeczy na wyspie i co 1h się pojawiają - teraz jak siedzisz często to masz 2 razy dziennie to zadanie do zbierania rzeczy
    jak będzie 25 przedmiotów przez 24h to i tak wychodzi na jedno ale nie powinno byc to zadanie - wtedy spontanicznie byś znajdował rzeczy a nie sięwpatrywał w mapę przez chwilę poz adaniu i na raz wszystkie wyłapywał - wtedy zachowujemy sytuacjię przygody w zieractwie...

pozdro............................. 8)
    +A+M+D+G+

Odkrywca Awatar anael6669
    Serwer
    Nowa Ziemia
    Cytat Zamieszczone przez fenixpiotr Zobacz posta
    ja jestem zadanie iż to zbierania nie powinno być zadaniem tylko powinno się pojawiać kilka przedmiotów co jakiś czsa i zbierasz

max to 25 rzeczy na wyspie i co 1h się pojawiają - teraz jak siedzisz często to masz 2 razy dziennie to zadanie do zbierania rzeczy
    jak będzie 25 przedmiotów przez 24h to i tak wychodzi na jedno ale nie powinno byc to zadanie - wtedy spontanicznie byś znajdował rzeczy a nie sięwpatrywał w mapę przez chwilę poz adaniu i na raz wszystkie wyłapywał - wtedy zachowujemy sytuacjię przygody w zieractwie...

pozdro............................. 8)
    Bzdura jest dobrze jak jest kto by cały dzień i noc przy kompie siedział na kilka przedmiotów, nie wszyscy to nolaify.
    • Konstytucja Rzeczypospolitej Polskiej gwarantuje każdemu wolność wypowiedzi. WOLNOŚĆ WYPOWIEDZI GWARANTUJE ZAKAZ CENZURY.....
    • Więc co mi się podoba to pisze i wara od tego........

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Nowy Świat
    Pozwolę sobie wtrącić iż ten Topic stracił jakikolwiek sens w momencie jego założenia, proponuję zamknąć ten Spambox

Początkujący Odkrywca
    Serwer
    Nowy Świat
    Cytat Zamieszczone przez emuq Zobacz posta
    A ja bym prosił o adekwatną nagrodę za odszukanie wszystkich przedmiotów na wyspie, bo nic za to nie dostajemy !!! a pokazuje się okno " Nagrody" , więc myślę że Gwiezdne Monety dawane od ilości zebranych przedmiotów było by super, skoro za zadanie gildyjne wykonywanie wspólnie dostajemy Monety Gildyjne to Gwiezdne Monety w pojedynku "solo" z szukaniem było by ok.

za odnalezienie do 11 przedmiotów kolekcjonerskich dostaniemy 7 gwiezdnych monet.
    za odnalezienie 12-18 przedmiotów kolekcjonerskich dostaniemy 9 gwiezdnych monet.
    za odnalezienie 19 i więcej przedmiotów kolekcjonerskich dostaniemy 11 gwiezdnych monet.

Co wy na to?
    a jak mam 39 lvl?
    po co mi gwiezdne?

Odkrywca Awatar Angelkaxd
    Serwer
    Kolonia
    Cytat Zamieszczone przez TomIII Zobacz posta
    a jak mam 39 lvl?
    po co mi gwiezdne?
    chyba kiedyś 50tke wbijesz, wtedy Ci się przydadzą.

Zapoznaj się z ofertą naszej gildii.
    WYMAGANIA: aktywność i wykonywanie codziennych zadań gildi
    i

Odkrywca
    Serwer
    Nowa Ziemia
    Nagrodą za odnalezienie przedmiotów kolekcjonerskich są przedmioty kolekcjonerskie i możliwość wykorzystania ich do produkcji buffów.
    Nie.

Osadnik Awatar Myvu
    Serwer
    Kolonia
    Cytat Zamieszczone przez emuq Zobacz posta
    A ja bym prosił o adekwatną nagrodę za odszukanie wszystkich przedmiotów na wyspie, bo nic za to nie dostajemy !!! a pokazuje się okno " Nagrody" , więc myślę że Gwiezdne Monety dawane od ilości zebranych przedmiotów było by super, skoro za zadanie gildyjne wykonywanie wspólnie dostajemy Monety Gildyjne to Gwiezdne Monety w pojedynku "solo" z szukaniem było by ok.

za odnalezienie do 11 przedmiotów kolekcjonerskich dostaniemy 7 gwiezdnych monet.
    za odnalezienie 12-18 przedmiotów kolekcjonerskich dostaniemy 9 gwiezdnych monet.
    za odnalezienie 19 i więcej przedmiotów kolekcjonerskich dostaniemy 11 gwiezdnych monet.

Co wy na to?
    Nie, beznadziejny pomysł, za wszystko chcesz nagrodę? za przedmioty kolekcjonerskie z wyspy nagrodę masz w postaci buffów które sam wybierasz.
    "Są różne stopnie zła. Nawołujemy was - pomniejsze odmiany plugastwa - by nie naginać granic prowadzących do prawdziwej deprawacji."

Strona 2 z 3 PierwszyPierwszy 1 2 3 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów