Minął tydzień...
Czy naprawdę tak trudno naprawić w tydzień coś, co popsuło się w czasie jednej konserwacji???. Gratuluję specjalistów![]()
Minął tydzień...
Czy naprawdę tak trudno naprawić w tydzień coś, co popsuło się w czasie jednej konserwacji???. Gratuluję specjalistów![]()
Odzyskałam 1 z 5 generałów zablokowanych od tygodnia na przygodzie, a co z resztą???
he he identyczna sytuacja tydzień suport nic nie zrobil dziś przygoda zniknęła wraz z nią wszystkie genki suport ani słowa nie napisal
Aż nie chce się wierzyć, ale u mnie naprawili!!!
Jeszcze jakby zadośćuczynienie było większe to byłabym w pełni usatysfakcjonowana i nawet pokusiłabym się o wybaczenie ;P
Gratulacje
U mnie problem dalej występuje.
W tej grze nie znasz dnia ani godziny, kiedy wreszcie jakiś bug Cię dopadnie. Dziś ja mam to niesamowite szczęście. W trakcie przygody „Ryczący byk” podczas wykonywania bloku pojawił się komunikat „W tym obszarze wystąpił błąd, prosimy spróbować ponownie” i wyrzuciło mnie do strony głównej. Od tego momentu nikt z osób robiących przygodę nie jest w stanie wejść na obszar przygody. Przy kolejnych próbach wejścia na przygodę, pojawia się ten sam komunikat i wyrzuca z gry do strony głównej. Nie jestem przekonana, czy anulowanie przygody cokolwiek da, tzn. czy pozwoli to na odzyskanie generałów i rozpoczęcie kolejnej przygody. Na razie napisałam do supportu i czekam cierpliwie.
Ostatnio edytowane przez Warszawa2012 ; 29.01.2014 o 22:39
Warszawa2012, nocny skrypt powinien pomóc.
A co do zablokowanych slotów przygód (zaproszenia): jutro rano odbędzie się konserwacja, która rozwiąże to utrudnienie.
Kurka mi przytrafilo sie to samow Ryczacym Byku co "Warszawa2012" a czas mojego premium mija
![]()