U mnie też masakra wysyłałam generałów na przygodę a że jednego miałam w gwiezdzie bo brak miejsca na wyspie ustawiając go dostałąm komunikat "Obszar serwera uszkodzony" pierwszy raz mi się coś takiego zdarzyłoMam nadzieję że szybko to naprawią
U mnie też masakra wysyłałam generałów na przygodę a że jednego miałam w gwiezdzie bo brak miejsca na wyspie ustawiając go dostałąm komunikat "Obszar serwera uszkodzony" pierwszy raz mi się coś takiego zdarzyłoMam nadzieję że szybko to naprawią
fajnie się masz, że tylko zdrajców zacząłeś, tam niewielu gienków trzeba.
ja rozpocząłem bractwo, wysłałem wszystkich i od tygodnia jest tylko po nich echo, suport odpowiada żebym na kolejną konserwę czekał, ale pewnie po kolejnej odpiszą o następnej itd.
wg mnie chyba lepiej poszukać nowej gry, najlepiej w wersji beta, w takiej przynajmniej jest wiadomo dlaczego gra prawidłowo nie funkcjonuje, ta gra działa sprawnie, ale tylko jeśli chodzi o kupowanie klejnotów
pozdrawiam wszystkich naiwnych![]()
...a ja dzisiaj z rana włączyłam premium, planowałam cały dzień robić przygody, a tu nagle przy drugiej z nich, Wikingowie, "Obszar serwera uszkodzony"... dwóch weteranów z wojskiem utknęło, zablokowałam slota znajomej... ludzi na full, premium leci, frustracja rośnie... .................................................. .................................................. .................................................. ...................
Ostatnio edytowane przez Tira ; 01.02.2014 o 16:13
...przygoda sie odblokowala, ale o premce to juz sobie moge zapomniec!!! juz nigdy przenigdy nie kupie klejnotow w tej grze!!!! nie warto w nia inwestowac bo potem sie tylko nerwy traci!
Mnie właśnie zablokowało na przygodzie u kolegi. Ciekawe kiedy to naprawicie bo już ponad tydzień się z tym męczycie. W życiu nie widziałem gry która by miała tyle błędów.