Strona 9 z 12 PierwszyPierwszy ... 7 8 9 10 11 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 81 do 90 z 119

Wątek: Wisząca drugi dzień dawno zakończona przygoda z zaproszenia

Osadnik
    Serwer
    Złota Góra
    Cytat Zamieszczone przez BB_xaar Zobacz posta

Mogę także obiecać, że gracze, którzy są dotknięci problemem "niewidzialnych przygód" (zablokowany slot zaproszeń), otrzymają oddzielne prezenty.
    @BB_xaar - czy to oznacza ze wiecie kto ma ten problem, czy jeśli nie napisałem o tym do suportu do tej pory to zostanę pominięty ? Przyznam, ze znając Wasze podejście do graczy i profesjonalizm w załatwianiu spraw nie chciało mi się tego robić licząc na rozwiązanie systemowe....

Osadnik Awatar Marcja
    Serwer
    Złota Góra
    U mnie nadal slot zablokowany.

I ... czegoś tu nie rozumiem... Mam od ponad tygodnia trudniej niż inni jak chodzi o zdobywanie przewagi w grze, a.. wszyscy dostają prezenty za to?
    Ostatnio edytowane przez Marcja ; 29.01.2014 o 21:48

Osadnik
    Serwer
    Złota Góra
    Cytat Zamieszczone przez Marcja Zobacz posta
    U mnie nadal slot zablokowany.

[...] a.. wszyscy dostają prezenty za to?
    @Marcja - żeby siedzieli cicho i nie marudzili. A tu pudło bo Ty zaczęłaś

Osadnik Awatar Marcja
    Serwer
    Złota Góra
    Prezent powinien być chyba jakąś rekompensatą za nierówne szanse. (I nerwy i stracony czas na próbowanie, czy może już da się wejść na przygodę..)

No może tu chodziło akurat o suwaki w koszarach :P

Ale nic to ! Ja wygram tę grę nawet mając jeden slot i połowę wyspy. Proszę bardzo, możecie mi jeszcze wrzucić "golemy" do połowy sektorów ;p

(Zaraz zaraz.. Przypomniało mi się, że tu nic nie ma do wygrywania )

Osadnik
    Serwer
    Słoneczny Gród
    Marcja, dokładnie to samo sobie pomyślałem.

Nie żebym z zawiści nie chciał dobrze dla innych ale ciekawi mnie co planują względem graczy, którzy faktycznie mają problem od tygodnia.

Aha, gwoli ścisłości suwaki u mnie działały ok a po konserwie nie działają i szkolę po 19/20 wojskowych danego typu.
    To ten prezent?

Retired CM Awatar BB_xaar
    Serwer
    Nowa Ziemia
    Omar_Shariff, tak, mamy listę graczy, na których profilach występuje to utrudnienie.

Marcja, jutro rano odbędzie się krótka przerwa techniczna, której celem będzie odblokowanie "zablokowanych slotów".

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Nowy Świat
    Tragedia od ponad tygodnia zablokowane zaproszenia do gry i zero odpowiedzi od BB. Kpina i chamstwo. Kto nam zrekompensuje straty , ktore mamy w zwiazku z brakiem wykonywania przygod poprzez zaproszenie.

Początkujący Generał Awatar Tornados
    Serwer
    Kolonia
    Zobaczymy rekompensate... Wiekszosc pewnie bedzie zazdroscila tym co dostana...

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Nowy Świat
    Ciekawe czy w ramach rekompensaty przedłużą nam premium o ten tydzień braku możliwości gry w pełnym zakresie, kasę wzięli przecież za to.

Osadnik Awatar Marcja
    Serwer
    Złota Góra
    Cytat Zamieszczone przez Erden Zobacz posta
    Aha, gwoli ścisłości suwaki u mnie działały ok a po konserwie nie działają i szkolę po 19/20 wojskowych danego typu.
    To ten prezent?
    Erden, to za pyskowanie na forum Pisz dalej, to zobaczysz, co się dziać zacznie z Twoimi koszarami ;p

Strona 9 z 12 PierwszyPierwszy ... 7 8 9 10 11 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów