BB samo od siebie nie da
My, gracze musimy poprobowac szczescia zeby sie dowiedziec
BB samo od siebie nie da
My, gracze musimy poprobowac szczescia zeby sie dowiedziec
A jest coś takiego jak wspólny czat w tych przygodach?
Bo pół biedy jak osoby są z jednej gildii ale jak są z różnych to będzie to jak głuchy telefon no chyba że na globalu będą się dogadywać.
Zaliczyłem chyba najtrudniejsza z przygód.
i dropy nieciekawe, bo stopień trudności nie mały i straty duże, chyba że opracuje ktoś bloki.
![]()
Ostatnio edytowane przez Dziedziczyk ; 09.01.2014 o 23:00
dość spore rozbieżność pd w 1 tej samej przygodzie bo 6x monet a ponad 100 to troche roznica
ps straty nie propocjonalnie do nagrod
ekipa to nie problem bo z krawczykow jest pare osob ale czy warto to juz inna kwestia
pomysl dobry ale wykonanie jak zwykle beeee![]()
Ostatnio edytowane przez maxiss ; 09.01.2014 o 23:37
Widzą, że jest wiele przygód nierobionych ze względu na duże straty i słaby drop (Maryna, Proch itp), ten nowsze przygody Słońce i Czaszka to samo kicha, to dalej pchają się w przygody z gównianym dropem.
No to co wkleił Dziedziczyk to szkoda sobie dupy zawracać![]()
Niech zrobią coś ciekawszego...
Jak tak będą wyglądać dropy to JA też odpuszczam, nie warto zachodu ani woja na nie tracić
Z tego co widzę po dropach, to rzeczywiście nie ma większego sensu tego robić. Już pomijając kwestię zgrania czterech osób.
Ale zastanawia mnie inna sprawa. Nie żebym chciał snuć spiskowe teorie, ale nie zdziwiłbym się, gdyby to był wstęp do całkowitej zmiany realizacji przygód wieloosobowych.
Przeczytałem całe 17 stron uwag na temat tej bajecznej nowości i powiem jedno - nawet kijem nie tknę tych przygód. Ten drop z tej rzekomo najtrudniejszej przygody jest kosmicznie śmieszny a realizacja całej przygody wiąże się z czasochłonnością i sporymi stratami jak za taki loot. Jednym słowem kolejne półśrodki i półprodukty oderwane od rzeczywistych potrzeb tej gry.