Zamknięty wątek
Strona 18 z 23 PierwszyPierwszy ... 8 16 17 18 19 20 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 171 do 180 z 226

Wątek: [Dyskusja] Pamiętnik dewelopera: Więcej miejsca na wyspie

Retired CM Awatar BB_xaar
    Serwer
    Nowa Ziemia
    Ostatnia aktualizacja z tym związana pojawiła się tutaj:
    Pamiętnik dewelopera: Więcej miejsca na wyspie (#2)

W skrócie: rozwiązanie to nie jest jeszcze gotowe do wprowadzenia na polskie serwery.
    Gdy tylko pojawią się nowe informacje na ten temat, dam znać.

Początkujący Odkrywca Awatar The_BEAST_r10
    Serwer
    Dolina Odkrywców
    Cytat Zamieszczone przez Van-de-Lord Zobacz posta
    Nie wiadomo, było na testowym ale wycofali bo skały były burzone też zwykłym interfejsem a tego BB by nie chciało
    Co masz na myśli ?

Generał Awatar set2g
    Serwer
    Nowa Ziemia
    skały szło zniszczyć opcja wyburzania dostępną w menu Skrzynki z narzędziami, tak wiec nie było potrzeba żadnych innych premii aby wygolić wyspe ze skał

Mi sie wydaje że powrócą to tego po nowym roku, bo teraz bedzie event.

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Kolonia
    Witam wszystkich
    Mam nadzieję, że ten pomysł wejdzie jak najszybciej ale nie widziałem jakiegokolwiek przybliżonego terminu.
    Może coś wiadomo na ten temat?

Pozdro

Początkujący Odkrywca
    Serwer
    Nowy Świat
    hej , ja tez chcialbym sie czegos dowiedziec na ten temat ... BB_xaar moglby cos powiedziec

po wysypie lodowych i magazynow mam juz ponad 40 patentow ktorych nie moge wykorzystac bo nie ma gdzie
    rezydki troche podratowaly ale dalej malo miejsca ...

Początkujący Odkrywca Awatar Majamas
    Serwer
    Kolonia
    Ja bym rozważył możliwosc przesadzania drzew lisciastych z iglastymi na inne miejsca.
    Można zwiększyc miejsce tez osuszając morze lub budujac podziemny drugi poziom na wyspie gdzie byłyby wszelkie kopalnie, i hodowla pieczarek :P
    Stawiajcie pomniki Szalonego Kórlika, on jeden przeszedł tą grę do końca.

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Kolonia
    Pomysł z grotami piwnicami itp. jest miodny szczególnie te hodowle grzybków Może jakiś alternatywny podziemny świat - to może być całkiem całkiem

Osadnik Awatar Galmachar
    Serwer
    Czarci Gaj
    Cytat Zamieszczone przez Borzylek Zobacz posta
    Pomysł z grotami piwnicami itp. jest miodny szczególnie te hodowle grzybków Może jakiś alternatywny podziemny świat - to może być całkiem całkiem
    Którego można odblokować za 50k gwiezdnych monet i 20k łodyg magicznej fasoli
    Sygnatura wycięta przez administrację.

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Złota Góra
    Witaj BB_xaar

Zacznę od tego że pomysł zwiększenia miejsca na wyspie jest super ja właściwie nie mam już na niej miejsca na kolejne budynki ,i nie ukrywam że z tego powodu jestem trochę zaniepokojony ponieważ aż tak dużo miejsca jednak się nie da uzyskać jeśli zostaną wyburzone częściowo skały a granice zostaną te same ,a skoro skały to dlaczego nie wycinka lasów lub niektórych pojedynczych drzew przez które nie zawsze można wykorzystać miejsce na budynek.
    Wszystkie wyspy mają ten sam wygląd i to rozumiem,ale czy istnieje możliwość wprowadzenia w grze rozbudowy wyspy wg własnej wizji? Możliwość rozbudowy w nieregularne granice ,czy dodawanie bagien ( np. w ten klimat możliwość ustawienie wieży wiedźmy albo dodanie gór i ustawienie lodowych posiadłości itp.) dodawanie jezior,drewnianych mostków,lasów,budowy portu dla statków kupieckich ,lub transportu żołnierzy do wykonywanej przygody bez konieczności powrotu po posiłki .

Pozdrawiam Zgred.

Retired CM Awatar BB_xaar
    Serwer
    Nowa Ziemia
    Zgred1410, na chwilę obecną mogę powiedzieć tylko tyle, że wyburzanie skał to nie jedyne rozwiązanie, które jest obecnie rozważane. Chodzi oczywiście o możliwości zyskania dodatkowego miejsca na wyspie.

Myślę, że już niedługo pojawi się więcej informacji na ten temat, pewnie w jednym z najbliższych pamiętników. ^^

Zamknięty wątek
Strona 18 z 23 PierwszyPierwszy ... 8 16 17 18 19 20 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów