Zamknięty wątek
Strona 19 z 23 PierwszyPierwszy ... 9 17 18 19 20 21 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 181 do 190 z 226

Wątek: [Dyskusja] Pamiętnik dewelopera: Więcej miejsca na wyspie

Osadnik Awatar Burdajewiczek
    Serwer
    Nowy Świat
    Kiedy drogi xaarze możemy spodziewać się nowego pamiętnika ?

Początkujący Osadnik Awatar NooN01
    Serwer
    Czarci Gaj
    nie wczesniej niz za jakis czas ;p

Osadnik
    Serwer
    Złota Góra
    Cytat Zamieszczone przez NooN01 Zobacz posta
    nie wczesniej niz za jakis czas ;p
    uśmiałem się do łez

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Dolina Odkrywców
    Wejdz sobie na mój post!!!!

http://forum.thesettlersonline.pl/th...i-krzew%C3%B3w

USUWANIE DRZEW I KRZEWÓW ZOBACZ MÓJ POST I GŁOSUJCIE:
    http://forum.thesettlersonline.pl/threads/32910-Usuwanie-drzew-i-krzew%C3%B3w[/URL]

WEJDZ NA MÓJ POST USUWANIE DRZEW I KRZEWÓW http://forum.thesettlersonline.pl/th...i-krzew%C3%B3w
    Cytat Zamieszczone przez Angelkaxd Zobacz posta
    Nooo ciekawa zapowiedź, słyszałam ploteczki wcześniejsze na ten temat i patrz STAŁO SIĘ
    Mam nadzieję, że to nie zostanie spieprzone.
    Ale ja bym chciała gościa, który mi wystnie niepotrzebne drzewa, te które stoją sobie od tak pojedynczo zajmując miejsce i blokując najlepsze ustawienie budynków
    Ostatnio edytowane przez BB_xaar ; 10.03.2014 o 13:17 Powód: Połączenie trzech postów

Osadnik
    Serwer
    Złota Góra
    W temacie cisza, ludzi i budynków na 5 lvl przybywa za moment stanie się to zupełnie nieopłacalne bo żeby zyskać kilka miejsc dodatkowych na wyspie trzeba będzie przestawiać kilka budynków żeby osiągnąć maksymalny efekt.
    Chyba, że to celowe działanie może jest za dużo monet na rynku i kasowanie 500 monet za przestawienie 1 budynku rozwiąże chwilowy problem z nadpodażą monet na rynku więc czekają aż kolejne osoby poulepszają więcej budynków na 5 lvl

Jakubboss
    Przydałoby się wreszcie to ogarnąć... Jest kilka miejsc na wyspie, gdzie kilka głazów psuje dosyć fajny schemat ustawienia budynków... Sam dbam o to, żeby na wyspie było i ładnie i ekonomicznie; kilka górzystych miejsc zrównać z ziemią i byłoby elegancko... Kiedy zmianę wprowadzą? Po cichu liczę na tegoroczne lato (chociaż coraz bardziej w to wątpię...), pytanie kolejne czy coś wymyślą na Mundial w Brazylii... Na EURO '12 było, obstawiam że i tutaj coś będzie...

Osadnik
    Serwer
    Złota Góra
    Cytat Zamieszczone przez Jakubboss Zobacz posta
    pytanie kolejne czy coś wymyślą na Mundial w Brazylii... Na EURO '12 było, obstawiam że i tutaj coś będzie...
    Jakubboss błagam tylko nie kolejne chwilowe rozwiązanie/wrzutka na zajęcie głów graczy przez miesiąc. Niech lepiej pomyślą o długofalowej strategii rozwoju tej gry i lepszej komunikacji z graczami.

Odkrywca
    Serwer
    Słoneczny Gród
    Cytat Zamieszczone przez xerenge Zobacz posta
    Jakubboss błagam tylko nie kolejne chwilowe rozwiązanie/wrzutka na zajęcie głów graczy przez miesiąc. Niech lepiej pomyślą o długofalowej strategii rozwoju tej gry i lepszej komunikacji z graczami.
    Każdy by chciał by pomyśleli o długofalowym rozwoju gry. Aktualnie jednak nie mamy co na to liczyć. A na MŚ na pewno będzie event. Lepsze to niż nic. Ta gra aktualnie opiera się na eventach. Gdyby nie ten, na następny musielibyśmy czekać do października. Bo nic dużego i zajmującego by nie wrzucili.
    Komunikacja z graczami też raczej nie ulegnie zmianie. Bo właściwie, jeżeli chodzi o sugestie to są one zbierane raczej z forum anglojęzycznego ( chyba, że co ciekawsze posty są przez kogoś tłumaczone i przesyłane do Fatherlandu).
    Jeżeli chodzi o nasze polskie TSO to jedyne o co możemy prosić to lepszy stan techniczny i zminimalizowanie problemów z działaniem gry.
    Inne poprawki, jak np. usuwanie skał, badania dla wyspy i generałów (w to nie wierzę, że się w ogóle pojawi), jest wprowadzane na wszystkich serwerach. Więc dostaniemy to na 2-3 tygodnie przed innymi. By spełnić swoje przeznaczenie testerów nowości BB.
    Ostatnio edytowane przez Kris-89 ; 14.04.2014 o 13:20

Osadnik
    Serwer
    Złota Góra
    Cytat Zamieszczone przez Kris-89 Zobacz posta
    (...)Ta gra aktualnie opiera się na eventach.(...)
    Kris odpowiadałeś w moim wątku więc jesteś w temacie. Gdyby dodali ranking i tak rozbudowany system zadań jak moim temacie (przecież te zadania mogą być nawet rozbudowane na zasadzie +20% poprzedniego wyniku wyznacza kolejny poziom za więcej pkt bez limitu wówczas) to powiedz sam na jak długo ludzie by mieli zajęcie i chęć rywalizacji person vs person o bycie jak najwyżej bo temu służy ranking, nie wspomnę o ogromie zróżnicowania tych zadań, które mona ewentualnie dodać.

Odkrywca
    Serwer
    Słoneczny Gród
    Gdyby dodali ciekawy, rozbudowany system to byłoby na pewno lepiej. Problem w tym, że osiągnięcia nie dotyczą niczego nowego i nie będą, nawet jeżeli z czasem pojawią się nowe osiągnięcia. Zrób przygody, uzbieraj surowce, uzbieraj więcej surowców, wyszkol odkrywców, geologów, sarny, misie pysie, misie koala itp.
    To wszystko tyczy się tego w co ludzie grają od 2 lat. I o ile ciekawy system osiągnięć - elastyczny system, który pozwoliłby 50 poziomom na ciągłą walkę o wysoką lokatę ma sens ( i to musi być wprowadzone, nie może być tak sztywno jak jest teraz), ma szansę na uatrakcyjnienie gry, to trzeba zdać sobie sprawę, że też może nie zdziałać cudów. Bo ... ile razy można robić Czarnych tylko po to, by być wyżej od kogoś ? Dobre rozwiązanie, na pewien okres czasu - rok, według mnie.
    Ale jak najbardziej nie jest to rewolucja, ani nawet ewolucja. To po prostu spóźniony dodatek, który może uatrakcyjni tą grę na pewien okres czasu.

Zamknięty wątek
Strona 19 z 23 PierwszyPierwszy ... 9 17 18 19 20 21 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów