Strona 49 z 51 PierwszyPierwszy ... 39 47 48 49 50 51 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 481 do 490 z 510

Wątek: Przenoszenie budynków blokuje wyspe.

Retired CM Awatar BB_xaar
    Serwer
    Nowa Ziemia
    Odysseas, dodatkowe prezenty za brak możliwości gry przez kilka dni (przesuwanie budynków) zostały rozesłane wczoraj. Jeśli nie otrzymałeś wiadomości to oznacza to, że Twój profil nie znajdował się na liście odbiorców.

EDIT:
    Jeśli uważasz, że to błąd, możesz napisać do Supportu.
    Ostatnio edytowane przez BB_xaar ; 13.12.2013 o 12:36

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Nowa Ziemia
    Ok dzieki

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Nowa Ziemia
    nie dość że nie mogłem się logować przez 6 dni to jeszcze wczoraj po wyburzeniu 8 lodowych posiadłości do gwiazdy wróciło tylko 6, żadnej rekompensaty nie otrzymałem a Support dyplomatycznie milczy. Było trzymać gębę na kłódkę a nie pisać wcześniej na forum że takie traktowanie graczy to chamstwo i arogancja, kara musi być hehe

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Nowy Świat
    Ja też nie dostałem tej śmiesznej rekompensaty, dziękuję po raz kolejny za zniechęcanie do gry

Początkujący Osadnik Awatar Dratewka
    Serwer
    Nowa Ziemia
    Problem powrócił ponownie, w nocy po skasowaniu kilku lodowych dostałam bloka. Ten sam rodzaj powiadomienia: Obszar serwera uszkodzony. W tym obszarze wystąpił błąd, prosimy spróbować później. Pomoc techniczna oczywiście milczy, chociaż minął cały ich dzień roboczy. Ciekawe jak to teraz rozwiążą wyrzucą kasowanie budynków no i rzecz jasna kiedy? bo chciałabym wejść do gry i korzystać z 'przywileju' grania.
    Co do nagrody za bloki to jakiś śmiech, budynki szaleją bez bufów, kopalnie na 100% padną, premium ucieka a okienka same się nie otworzą.
    Irytacja trwa...

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Nowa Ziemia
    Hmmm, tak się zastanawiam...
    Czy aby te budowle co je przenosicie/burzycie tuż przed "wywałką serwera" nie stały tam gdzie nie powinny? Znaczy na polach, gdzie normalnie kępki trawy powinny być... . Jeśli tak to macie odpowiedź (i przy okazji rozwiązanie problemu dla ekipy z BB).
    Moderatorze, jeśli kasujesz lub odrzucasz mój post, racz napisać wiadomość dlaczego.
    Paluszki od tego ci nie uschną - gwarantuje.

Początkujący Osadnik Awatar Dratewka
    Serwer
    Nowa Ziemia
    Cytat Zamieszczone przez V4nD4r Zobacz posta
    Hmmm, tak się zastanawiam...
    Czy aby te budowle co je przenosicie/burzycie tuż przed "wywałką serwera" nie stały tam gdzie nie powinny? Znaczy na polach, gdzie normalnie kępki trawy powinny być... . Jeśli tak to macie odpowiedź (i przy okazji rozwiązanie problemu dla ekipy z BB).
    moje stały normalnie tam, gdzie powinny, nie wstawiam nic z kombinatorstwem na kępki trawy, kwiatów czy inne. Zresztą o tym motywie dowiedziałam się dopiero dziś wieczorem czytając posty a grę wywaliło mi w nocy, ja nie widzę związku

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Nowa Ziemia
    Stały na normalnych polach tak jak inne budynki, nie stosuję tej kombinacji z kwiatkami, skałkami itp. Od zgłoszenia minął dzionek a Support ma nas tak samo w d... jak poprzednio.
    Ostatnio edytowane przez Klapaucjusz ; 13.12.2013 o 21:07

Początkujący Odkrywca Awatar Metz
    Serwer
    Nowy Świat
    Cytat Zamieszczone przez AsaVakkiT Zobacz posta
    Mam ich 18tu
    To bardzo ciekawe co piszesz... 10 za klej, 2 z oferty limitowanej, 2 za jajca i 3 wolne = 17. Ten 18ty gruby to niby skąd?

Osadnik
    Serwer
    Dolina Odkrywców
    Ponieważ nie można przenosić budynków spróbowałem inaczej. Zburzyłem swój kantor handlowy i usiłowałem go wybudować w innym miejscu. I kicha, nawet go nie mogę postawić w miejscu gdzie stał dotychczas. Nici z handlu

Strona 49 z 51 PierwszyPierwszy ... 39 47 48 49 50 51 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów