Ja sprzedaję granit, chleb, narzędzia, napitek, marmur, wszystkie rodzaje mieczy, a nie kupuję w sumie nic. Dlatego stwierdzam, że powinna być możliwość kupowania jakiś specjalnych budynków po prostu za kasę, bo co z tą kasą robić?
Za
Przeciw
Ja sprzedaję granit, chleb, narzędzia, napitek, marmur, wszystkie rodzaje mieczy, a nie kupuję w sumie nic. Dlatego stwierdzam, że powinna być możliwość kupowania jakiś specjalnych budynków po prostu za kasę, bo co z tą kasą robić?
Co ma do tego bycie siedmiolatkiem ?
Gra nie oferuje zadnego endgamu poza zabawa w simcity, wiec nie ma zadnego uzasadnienia zeby czas tej zabawy sztucznie rozciagac. Malo tego, im bardziej rozgrywka zostanie zintensyfikowana tym wieksza presja bedzie na tworcow zeby stale i regularnie podnosili poprzeczke ..
"A necromancer is just a really, really late healer"
Kogo Ty starasz się oszukać?Gra została stworzona w 2010 roku, więc kto ją ma rozwijać i po co? Klejnoty się sprzedały, nowych ludzi mało... 50-levelowców są setki, ba, może i tysiące. Powoli czas odbijać od brzegu.
Chuck Norris robi bloki majorem.
---
Uwolnij pieroga!
kompletnie idiotyczny pomysł. miedz jako duzo mniej wartosciowa kosztuje 20000 a granit chcesz za 500. chyba 12 lat musisz miec zeby taka propozycje walnac.
za 500 to oni moga zrobic wyczeerpalna z zasobem 100 sztuk :P
12lat i mierzy wszystkich tą miarą ,
Po ankiecie ? Nikt poza 45 osobami nie chce gratisowego granitu ?? Ups miałem napisać - za kosmiczną cenę 100 klejnotów ...![]()
Niewyczerpalna kopalnia granitu, jak najbardziej, ale nie ma szans, żeby cena takiej kopalni była mniejsza niż cena niewyczerpalnej kopalni miedzi.
![]()
ale bardziej by się sprzedawałai zarobili by pewnie na tym jakby dali więcej tych kopalń ponieważ ludzie zaczeli by kupować klejnoty na takie sprawy a nie jakieś budynki egzotycznego drewna gdzie po czasie padnie choć jak chcą już takie robić to moga zrobić zwykłe kopalnie Granitu z surowcami ale nie 300 tylko dajmy na to 1000 granitu na wyspie ;D
silu700, odnoszę wrażenie, że większość nie wyczuła ironii...
Przerażające.
Chuck Norris robi bloki majorem.
---
Uwolnij pieroga!