Ja jestem Stanowczo za lecz lepiej żeby to było za np. 300monet gildyjnych.
żeby to był item tylko koneserów![]()
Za
Przeciw
Ja jestem Stanowczo za lecz lepiej żeby to było za np. 300monet gildyjnych.
żeby to był item tylko koneserów![]()
tak, to wspaniały pomysł, może byc nawet wyczerpywalnaa zaraz obok lasek hebanowców, żeby drwal egzotyczny nie był bezrobotny i wrócił z emigracji na rodzimą wyspę
![]()
jak będzie za 300gildijnych to nie będzie dla koneserów, tylko dla plebsu![]()
Kopalnia granitu jest tez potrzebna, zeby najlepsi gracze nie odchodzili z gry...(((
SILUUUU nie rob tego(((
Jestem za, ale nie głosowałem, bo Autor nie napisał, jakie ma być wydobycie: 1 granit na tydzień, czy 1 granit na minutę?
granit powinien byc na wyspie pvp![]()
Słuszna uwaga. Podkreślam, że ma być łatwo i dostępna dla wszystkich proponuję czas wydobycia na poziomie rudy miedzi tj. 1 min. 30 sek.
To jest szkic projektu więc docelowo balansowania gospodarki po wprowadzeniu kopalni do gry dokonają już fachowcy programiści z BlueByte, na pewno jest wśród nich magister ekonomii.
Zapraszam do głosowania w ankiecie.
Ostatnio edytowane przez silu700 ; 10.12.2013 o 08:19
A co Wy na to, żeby taka kopalnia kosztowała, powiedzmy - 20.000 gwiezdnych monet? Bo inaczej wszelkie przygody staną się zbędne... może poza fasolowymi.
Tak naprawdę niewiele by to zmieniło, po prostu granit stracił by na wartości i coś innego stało by się walutą. Zresztą jak ktoś już wbije 50 i podniesie budynki to i tak jest to zbędny towar, dlatego jego cena systematycznie spada.
Rozumiem że ten płacz spowodowany jest wydaniem kasy na najazd wikingów i teraz zalewacie się łzami jak widzicie że ludzie taniutko kupują lodowe rezydencje.