Strona 24 z 51 PierwszyPierwszy ... 14 22 23 24 25 26 34 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 231 do 240 z 510

Wątek: Przenoszenie budynków blokuje wyspe.

Banned
    Serwer
    Nowy Świat
    Warto zgłaszać. I tak nic nie robią.

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Słoneczny Gród
    Witam ,co mam teraz zrobic przenioslem budynek i zablokowalo mi wyspe. Co teraz i co z kalendarzem adwentowym jesli potrwa to dluzej???

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Słoneczny Gród
    Moze ktos by odpowiedzial na pytania graczy coo?? Ktos kompetentny . Poco formularze jesli nieodpowiadaja !! Masakra normalnie
    Ile mam teraz czekac az bedzie ok?

Osadnik
    Serwer
    Słoneczny Gród
    support w weekend nie pracuje, wiec nie ma co liczyc na odpowiedż, nie mówiąc juz o odblokowaniu wyspy. event nam leci... trudno sie mowi. mam tylko nadzieje ze bedzie mozliwosc otwarcia okien w kalendarzu i sypnal ostro jakąs rekompentsatą. No i mam tez nadzieje ze lodowe stanieją do 5k

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Słoneczny Gród
    Jak tak dalej pójdzie to do poniedziałku 1/3 ludzi będzie mieć taki problem a potem będą się pocić żeby wszystkich przywrócić. Organizacja pracy level expert!!

Osadnik Awatar Cadaveria
    Serwer
    Słoneczny Gród
    Nic nie możemy zrobić tylko czekać.. oby przedłużyli aktywne konta premium, kartki w kalendarzyku powinny być odebrane, i powinni albo przedłużyć event świąteczny, albo sypnąć każdemu kto ma zablokowane konto sporo prezentów, bo żeby uzbierać na wszystko trochę czasu potrzeba a niestety nam ten czas zabrali inni w tym czasie mogą zbierać. :/ I oby to był poniedziałek kiedy wszystko wróci do normy. Wolny weekend ma support ciekawe czy technicy też, a może jednak coś działają ale aż tak długo?

Początkujący Osadnik Awatar AsaVakkiT
    Serwer
    Słoneczny Gród
    W ramach rekompensaty powinni strzelić promocję na klejki +400% Ja miałam "tylko" 16h wyspę zablokowaną, a jak się odblokowała, to zamiast jednej (przesuniętej) rezydencji mam rezydencję z podpisem "ulepszony magazyn", a magazynu brak Ciekawe, kiedy to naprawią - i czy w ogóle..

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Słoneczny Gród
    Oni to zlewają bo nie płacą im za siedzenie na weekendzie i nie ma wsparcia (choć zabieg tudzież "błędy w grze" może być przeprowadzony specjalnie po to aby po przerwie ludzie kupowali klejnoty i nadrabiali zaległości... podejrzane) a to zniechęca graczy zarówno nowych jak i starych jeżeli tego nie wynagrodzą podejrzewam, że sporo osób zrezygnuje z gry.

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Dolina Odkrywców
    to ilu jest zablokowanych graczy?? ktoś się orientuje, i na ile może się ta wyspa macierzysta zablokować?/

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Słoneczny Gród
    Cytat Zamieszczone przez MICHUGDA Zobacz posta
    to ilu jest zablokowanych graczy?? ktoś się orientuje, i na ile może się ta wyspa macierzysta zablokować?/
    Ile to nie wiadomo ale trochę jest. Wyspa będzie zablokowana do momentu aż naprawią.

Strona 24 z 51 PierwszyPierwszy ... 14 22 23 24 25 26 34 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów