Warto zgłaszać. I tak nic nie robią.
Warto zgłaszać. I tak nic nie robią.
Witam ,co mam teraz zrobic przenioslem budynek i zablokowalo mi wyspe. Co teraz i co z kalendarzem adwentowym jesli potrwa to dluzej???
Moze ktos by odpowiedzial na pytania graczy coo?? Ktos kompetentny . Poco formularze jesli nieodpowiadaja !! Masakra normalnie
Ile mam teraz czekac az bedzie ok?
support w weekend nie pracuje, wiec nie ma co liczyc na odpowiedż, nie mówiąc juz o odblokowaniu wyspy. event nam leci... trudno sie mowi. mam tylko nadzieje ze bedzie mozliwosc otwarcia okien w kalendarzu i sypnal ostro jakąs rekompentsatą. No i mam tez nadzieje ze lodowe stanieją do 5k![]()
Jak tak dalej pójdzie to do poniedziałku 1/3 ludzi będzie mieć taki problem a potem będą się pocić żeby wszystkich przywrócić. Organizacja pracy level expert!!
Nic nie możemy zrobić tylko czekać.. oby przedłużyli aktywne konta premium, kartki w kalendarzyku powinny być odebrane, i powinni albo przedłużyć event świąteczny, albo sypnąć każdemu kto ma zablokowane konto sporo prezentów, bo żeby uzbierać na wszystko trochę czasu potrzeba a niestety nam ten czas zabrali inni w tym czasie mogą zbierać. :/ I oby to był poniedziałek kiedy wszystko wróci do normy. Wolny weekend ma support ciekawe czy technicy też, a może jednak coś działają ale aż tak długo?![]()
W ramach rekompensaty powinni strzelić promocję na klejki +400%Ja miałam "tylko" 16h wyspę zablokowaną, a jak się odblokowała, to zamiast jednej (przesuniętej) rezydencji mam rezydencję z podpisem "ulepszony magazyn", a magazynu brak
Ciekawe, kiedy to naprawią - i czy w ogóle..
![]()
Oni to zlewają bo nie płacą im za siedzenie na weekendzie i nie ma wsparcia (choć zabieg tudzież "błędy w grze" może być przeprowadzony specjalnie po to aby po przerwie ludzie kupowali klejnoty i nadrabiali zaległości... podejrzane) a to zniechęca graczy zarówno nowych jak i starych jeżeli tego nie wynagrodzą podejrzewam, że sporo osób zrezygnuje z gry.
to ilu jest zablokowanych graczy?? ktoś się orientuje, i na ile może się ta wyspa macierzysta zablokować?/